Africaventura Logo Colour Flate
Santa Maria Machangulo Beach Lodge Mozambique

Mozambique

geniet van de stranden in het zuiden

EUR 2.810/p

voor één persoon

EUR 1.790/p

van twee personen

Trakteer jezelf op een ontspannen strandverblijf op een ongerept schiereiland in het zuiden van Mozambique. Na een nacht in de hoofdstad Maputo reis je door naar het schiereiland Machangulo, waar je 4 dagen kunt genieten van absolute ontspanning. Witte stranden, een blauwe oceaan en vers sea food. Houd er rekening mee dat er een toeslag geldt voor internationale en/of binnenlandse vluchten wanneer je deze module boekt. Op verzoek berekenen wij de toeslag op basis van de reisdata.

Dag 1 • Welkom in Mozambique!

Maputo, Mozambique
Maputo Mozambique
Hotel Cardoso Maputo Mozambique

Welkom in Mozambique! Je wordt opgehaald van de luchthaven en naar Hotel Cardoso gebracht voor de nacht.

Dit hotel ligt op een klif met een prachtig uitzicht op de baai en de historische havenstad. Alle kamers, de lounge, bar en restaurants zijn fris en licht ingericht en volledig voorzien van airconditioning. Een bijzonder kenmerk van het hotel is het grote buitenzwembad, omgeven door uitgestrekte tuinen en een terras vanwaar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de baai en de stad Maputo. Geniet van een heerlijk à la carte diner, een snelle snack of gewoon een ontspannen drankje aan de bar.

Transport: Private Taxi (0:30h)

Dag 2 • Machangulo Peninsula

Santa Maria Machangulo Beach Lodge Mozambique
Santa Maria Machangulo Beach Lodge Mozambique

Vandaag reis je van Maputo naar het Machangulo schiereiland. Je wordt naar de haven van Maputo gebracht en gaat daar aan boord van een boot die je naar Machangulo brengt.

Machangulo Beach Lodge ligt aan het kanaal tussen Inhaca eiland en de duinen van het Santa Maria schiereiland. De lodge kijkt uit over eindeloze witte stranden, ongerepte duinbossen, levendige riviermondingen en de wijde open oceaan. Elk chalet heeft een eigen badkamer, airconditioning, muskietennetten en een eigen terras.

De kosten voor het park zijn niet inbegrepen en moeten rechtstreeks bij de toegangspoort worden betaald.

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Transport: Private Bus (0:30h), Boat (1:00h)

Dag 3-5 • Machangulo Peninsula

Santa Maria Machangulo Beach Lodge Mozambique
Santa Maria Machangulo Beach Lodge Mozambique
Santa Maria Machangulo Beach Lodge Mozambique

Geniet van Machangulo! Maak een duinwandeling met een gids, ga snorkelen, kajakken, paddleboarden of ontspan gewoon lekker op het strand of in de lodge.

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Lunch, Dinner

Dag 6 • Vertrek

Helaas is je tijd in het paradijs van Mozambique voorbij. Een boot en privétransfer brengt je terug naar de internationale luchthaven van Maputo voor de verdere reis.

Inclusieve maaltijden: Breakfast

Alle reizen met module 'Mozambique Zuid'


2023 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Emke