Africaventura Logo Colour Flate
Namib Naukluft Sesriem Namibia

Namibië individuele rondreis

een onvergetelijke road trip in je eigen 4x4

Duur

14 dagen

Groepsgrootte

2-8 reizigers

Reisstijl

Self Driving

Individuele reis: Road trip in Namibië

1 recensie

Hoogtepunten van de reis

Ervaar de magie van de Sossusvlei

Ga op safari in Etosha Nationaal Park

Proef traditioneel eten in een township in Swakopmund

Bezoek Namibië's hoofdstad Windhoek

De Africaventura Experience

Volg de sporen van een neushoorn in Waterberg

Kampeer tussen eeuwenoude rotsen in Spitzkoppe

Ga op zoek naar de zeldzame woestijnolifant in Damaraland

Verblijf in een luxe lodge in een privé wildreservaat

Namibië, een weids land vol contrasten. Van de kleurrijke woestijn, tot de vlaktes van Etosha National Park en van de ruige kust tot rotsformaties in Damaraland. Combineer dat met een rijke historie en cultuur, en je kunt je voorstellen waarom Namibië vol verrassingen zit. In deze reis, maak jij het allemaal mee!

Na aankomst in Windhoek gaat de reis direct door naar de Namib woestijn, waar je de magie van de beroemde Sossusvlei zal ervaren. Beklim een eeuwenoude duin, maak die 'once in a lifetime' foto en neem het allemaal in je op. Dit is Namibië!

Na een verblijf in de woestijn is het kustplaatsje Swakopmund een verfrissende bestemming, waar je zowel van het strand kunt genieten als meer te weten kunt komen over de koloniale geschiedenis van Namibië. Na de kust zetten we koers naar Damaraland, waar je de kans hebt om eeuwenoude rotstekeningen te zien, en misschien zelfs een zeldzame woestijnolifant…

In Etosha National Park staat je een safari als geen ander te wachten! Uitgestrekte, open vlaktes zo ver het oog reikt, met in het midden een enorme zoutpan. Na Etosha gaat de reis terug naar de bruisende metropool Windhoek, via het groene en weelderige Waterberg. In slechts twee weken heb je alles gezien. Het allerbeste van Namibië, met een twist.

Toeslag bij verblijf in accommodaties ipv kamperen - Verblijf je liever in accommodaties? Het is mogelijk om deze route te maken in een 4x4 zonder kampeerspullen en daktent, en in guesthouses/lodges te verblijven in plaats van te kamperen. De toeslag bedraagt €1150,- per persoon.

CO2

We compenseren de volledige CO2-uitstoot van deze reis: 3,57

icon logo V Social Foundation

Elke reisboeking steunt lokale gemeenschappen via een donatie aan onze V Social Foundation.

Namib Naukluft Sesriem Namibia
Sesriem Oshana
Sesriem Namibia

Kaart

Reisbeschrijving

Flight Plane
Britz Single Cab Equipped
Windhoek Namibia

Vervoer Flight (10:00h), Rental car (1:00h)

Welkom in Namibië! Eenmaal aangekomen word je begroet door het warme Namibische klimaat en de even warme Namibische gastvrijheid. Een van onze vriendelijke partners staat op je te wachten op het vliegveld, en helpt bij de overdracht van de huurauto. Na de overdracht, waarbij je alle ins en outs van de 4x4 leert kennen, maak je de eerste rit naar Windhoek, ongeveer 45 minuten op een gemakkelijke weg. Perfect om je nieuwe ‘huis’ te leren kennen!

Vanmiddag heb je de tijd om te acclimatiseren en uit te rusten bij een leuke accommodatie in de stad. Neem de tijd om de 4x4 en alle camping spullen goed te leren kennen, en doe vooral inkopen voor de komende dagen, aangezien de winkels in de stad een groot aanbod hebben.

Toeslag bij verblijf in accommodaties ipv kamperen - Verblijf je liever in accommodaties? Het is mogelijk om deze route te maken in een 4x4 zonder kampeerspullen en daktent, en in guesthouses/lodges te verblijven in plaats van te kamperen. De toeslag bedraagt €1150,- per persoon.

Sesriem Namib-Naukluft
Namib Naukluft Sesriem Namibia
Sesriem Oshana

Sesriem Canyon

Vervoer Rental car (5:00h)

Vandaag begint de road trip pas echt, want je vertrekt naar de eerste bestemming: de oudste woestijn ter wereld, de Namib! Hier zie je elke uur weer een andere kleurensamenstelling, een hele bijzondere plek. Rij niet te hard op de onverharde wegen, en geniet van alle uitzichten en mooie natuur om je heen. De uitgestrektheid van het landschap is adembenemend en je gaat al snel dagdromen over hoe mensen en dieren hier eeuwenlang in dit ruige landschap hebben geleefd. Voor je het weet, zie je al de rode duinen van de Namib Woestijn opdoemen. Hier kampeer je twee nachten, zodat je optimaal van dit gebied kunt genieten. Na het opzetten van het kamp is er de mogelijkheid om een bezoek brengen aan de Sesriem Canyon: een natuurlijke kloof die miljoenen jaren geleden is uitgesleten door de eens zo machtige Tsauchab rivier.

Vanavond kan je een echte Namibische braai (BBQ) bereiden op de campsite. Het fijne is, is dat de campsite volledig privé is uitgerust met een eigen toilet, douche, keukenblok en braai. Geniet ervan en vergeet niet 's avonds naar de sterrenhemel te kijken, want de sterren zijn magisch in dit deel van de wereld!

Parkfees Namib-Naukluft zijn exclusief - te betalen bij aankomst:

 • ca. N$150 per persoon (10 EUR)
Namib Naukluft Sesriem Namibia
Namib-Naukluft Namibia
Namib-Naukluft Namibia

Dune 45, Deadvlei & Sossusvlei

Vervoer By Foot (2:00h), Rental car (2:30h)

Rise & shine! We raden je aan om lekker vroeg op te staan bij het eerste licht, zodat je tijdens de koele en mooie ochtenduren in de Namib-woestijn bent. Gelukkig kampeer je binnen de poorten van het nationale park, dus kan je een uur eerder naar de duinen dan iedereen die buiten het park verblijft! De eerste stop is: Dune 45. Hier maak je een wandeling over de duinrug om vanaf boven op de duin de zonsopgang te bekijken. Zeer de moeite waard! Je hoeft niet eens helemaal naar boven, het uitzicht op de glinsterende duinen is ook halverwege al onvergetelijk.

Na deze sportieve start duik je dieper de woestijn in. Houd je ogen open om onderweg de Gemsbok (ook bekend als Oryx) te spotten, misschien wel de mooiste antilope van Zuidelijk Afrika! Een 4x4 trail en nog een korte wandeling leidt je naar de Deadvlei: een uitgedroogde pan met donkere oude dode pogingen die afsteken tegen de witte pan en de feloranje duinen er omheen. Het lijk wel een surrealistische droom!

In de middag is er tijd om te relaxen op de campsite of een frisse duik te nemen bij de campsite van de buren (NWR Sesriem).

Parkfees Namib-Naukluft zijn exclusief - te betalen bij aankomst:

 • ca. N$150 per persoon (10 EUR)
Swakopmund Namibia
Swakopmund Namibia
Swakopmund Namibia

Vervoer Rental car (5:30h)

Na twee dagen in de woestijn is het vandaag tijd om de verfrissende kustplaats Swakopmund te bezoeken. We raden je aan om op tijd te vertrekken, want de rit zal ongeveer 4-5 uur duren, grotendeels door een dor en droog woestijnland. Behoorlijk indrukwekkend!

Deze avond kan je lekker eten bij een van de vele restaurants met uitzicht op zee. Morgen staat er een culture tour township tour op de planning, waarbij je meer leert over de Namibische geschiedenis, en het leven van de lokale bevolking. Veel plezier!

Swakopmund Namibia
Swakopmund Namibia
Mondesa Cultural Tour Swakopmund

Mondesa Culturele Stad Tour

Inclusieve maaltijden: Breakfast

Vervoer Public Bus (0:30h)

Vandaag krijg je een uniek inzicht in de geschiedenis van Namibië, maar ook in het heden. Na een kennismaking met het koloniale verleden van Swakopmund ga je met een lokale gids naar Mondesa, een township net buiten de stad. Je maakt kennis met deze vriendelijke gemeenschap van Namibiërs van verschillende stammen door naar de lokale markt te gaan, traditionele gerechten te proeven en iconische leden van de gemeenschap te ontmoeten. Mondesa is ontstaan tijdens de apartheid, toen de steden in Namibië verdeeld waren tussen de "stad", waar de rijke blanken woonden en de "locatie", waar de zwarte bevolking gedwongen was te blijven. Vandaag is Mondesa een smeltkroes van verschillende culturen en etniciteiten en evolueert en ontwikkelt het zich voortdurend. Je sluit de tour af in een lokaal restaurant waar je traditionele gerechten kunt proeven (heb je ooit een gefrituurde mopane worm geprobeerd?) en kunt genieten van traditionele zang en dans met een moderne twist!

Deze namiddag en avond bent je weer vrij om op eigen gemak door te brengen. Maak een wandeling langs het strand, bezoek de winkels in het centrum, of geniet van de Duitse keuken of vers sea food in een van de vele gezellige restaurants en bars.

Self drive Namibia Spitzkoppe
Spitzkoppe Namibia
Spitzkoppe Namibia

Inclusieve maaltijden: Breakfast

Vervoer Rental car (2:00h)

Vandaag laat je de stad achter je en gaat het kampeeravontuur verder. Vanuit Swakopmund gaat de reis door naar Spitzkoppe: een geologisch wonderland! Het centrum van Spitzkoppe wordt gevormd door een 130 miljoen jaar oude vulkanische ruïne met adembenemende rotsformaties en landschappen. Hier kampeer je midden tussen de eeuwenoude rotsblokken van dit gebied. Je kunt bij de receptie een wandeling met gids boeken, of zelf een wandeling rond het kamp maken. Helemaal achteraan de camping is er een vlakke rots, die perfect is om onder de sterren te slapen en wakker te worden van de zonsopgang!

Brandberg, Damaraland
Brandberg, Damaraland
Brandberg, Damaraland

Vervoer Rental car (3:00h)

Van Spitzkoppe gaat de rit door naar de Damaraland regio: Brandberg! Een indrukwekkende bergketen, die de thuisbasis is van oude rotstekeningen en de (seizoensgebonden) zeldzame woestijnolifanten. Vanavond kampeer je bij Brandberg White Lady Lodge, een iconische plek in dit gebied.

Geniet ook lekker van de weelderige tuin, de bar en het zwembad. Misschien spot je wel de twee stokstaartjes die hier wonen Jack en Mila!

Damaraland Namibia General
Damaraland Namibia General
Brandberg, Damaraland

Damaraland Nature Drive

Vervoer Offroad vehicle (3:00h)

Vandaag ga je op pad om de ongrijpbare en zeldzame woestijnolifanten te spotten. Vergeleken met Afrikaanse olifanten die je in de nationale parken ziet, kunnen deze olifanten dagen overleven zonder water te drinken en zijn ze iets kleiner in formaat. De woestijnolifanten in Damaraland zwerven tussen juni en december rond de Ugab rivier. Het is niet gegarandeerd om ze te zien, maar als er één plek in Namibië is om deze indrukwekkende reuzen te spotten, dan is het hier!

Etosha National Park
Etosha National Park Namibia
Etosha National Park Namibia

Gamedrive in Etosha

Vervoer Rental car (3:00h)

Vandaag gaat reis door naar het binnenland, richting Etosha National Park. Vanavond kampeer je in het park, in het beroemde Okaukuejo Camp. Na het opzetten van het kamp, kan je in de namiddag nog even het park in voor een korte gamedrive van een uur of twee. Zorg ervoor dat je tijdens de zonsondergang terug bent bij het kamp om bij de waterpoel te zitten met een koud drankje. Een absoluut magische plek, waar je heel veel wild kan spotten tijdens zonsondergang!

Park fees Etosha National Park zijn exclusief - te betalen bij aankomst):

 • ca. N$250 per persoon (15 EUR)
Etosha National Park
Etosha National Park
Etosha National Park

Gamedrive in Etosha

Vervoer Rental car (4:00h)

Klaar om op safari te gaan? Vandaag breng je de hele dag door in Etosha National Park. Lucky you! Het unieke landschap in Etosha maakt dat het niet te vergelijken is met enig ander wildpark in Afrika. Uitgestrekte, open vlaktes zo ver het oog reikt, met in het midden een enorme zoutpan. De contrasterende kleuren zijn bijna surrealistisch, en je moet vaak twee keer knipperen voordat je kunt bevatten waar je naar kijkt. Een bonus: door het gebrek aan begroeiing en water is het heel gemakkelijk om wilde dieren te spotten! Groot wild wordt vaak gezien bij de waterpoelen, en er is geen kans dat je de iconische omtrek van een olifant aan de horizon zal missen.

We raden je aan om vroeg in de ochtend te vertrekken, en direct langs de zoutpan te rijden. Een uitstekende plek om wild te bekijken, want er zijn veel waterpoelen langs deze grens.

Park fees Etosha National Park zijn exclusief - te betalen bij aankomst):

 • ca. N$250 per persoon (15 EUR)
Etosha National Park Namibia
Etosha National Park Namibia
Onguma Etosha Gamedrive

Sundowner Drive in Onguma

Gamedrive in Etosha

Inclusieve maaltijden: Dinner

Vervoer Offroad vehicle (2:00h), Rental car (4:00h)

Vandaag maak je een gamedrive van west naar oost door het park! Zorg ervoor dat je rond 14.00 bij Onguma aankomt. Deze privéconcessie grenst aan het nationale park en hier check je in bij een lodge. In de namiddag ga je op gamedrive met een van de ervaren lokale rangers. Je wordt meegenomen door dit paradijs in een 4x4 open game drive voertuig. De beste manier om alle geluiden, bezienswaardigheden en geuren van het bushveld te ervaren! Na een dag vol indrukken, kan je dit alles verwerken onder de Afrikaanse hemel en rond het vuur. Vanavond slaap je ook nog eens in een écht bed in de luxe lodge, om even af te wisselen van het kamperen.

Park fees Etosha National Park zijn exclusief - te betalen bij aankomst):

 • ca. N$250 per persoon (15 EUR)
Waterberg Plateau National Park Namibia
Waterberg Wilderness Waterberg Valley Lodge
Waterberg Plateau National Park Namibia

Rhino Tracking Drive Waterberg

Inclusieve maaltijden: Breakfast

Vervoer Rental car (4:00h)

Na het wakker worden in de bush en een lekker ontbijt met uitzicht op de waterpoel van de lodge, ga je weer op weg, noordwaarts naar de Waterberg. De Waterberg is een enorme tafelberg, die oprijst uit de vlaktes van de Omaheke, tot een hoogte van 200 meter. Een weelderig en groen natuurgebied, in schril contrast met de droge en dorre gebieden die je eerder op deze reis hebt gezien. Hier staat je een heel bijzondere ervaring te wachten, want vanmiddag ga je op pad om neushoorns op te sporen! Een van de rangers neemt je mee op een gamedrive door de bush aan de voet van de Waterberg, op zoek naar de ongrijpbare neushoorn. Eenmaal gevonden, mag je misschien zelfs uit het voertuig stappen voor een ontmoeting te voet. Kan je je voorstellen om bijna schouder aan schouder te staan met een neushoorn? Vanavond kampeer je weer op een mooie privé campsite met een eigen keukentje.

Pilot Tour Namibia xnaDE 77302 Joe's Beerhouse
Pilot Tour Namibia xnaDE 77302 Joe's Beerhouse
Olive Grove Guesthouse Windhoek Namibia

Vervoer Rental car (3:30h)

Goedemorgen! Grote kans dat je deze ochtend door de inmiddels vertrouwde geluiden van de bush bent gewekt. Na het inpakken van de campsite vertrek je voor de laatste keer voor een rit van zo’n drie uur, terug naar Windhoek. De laatste nacht spendeer je hier. We raden je aan om bij Joe's Beerhouse te eten, een iconisch restaurant in Windhoek! Een tikkeltje toeristisch, maar toch een gave ervaring vanwege het eigenzinnige decor en het heerlijke eten. Drink bier, eet vlees en geniet er lekker van! Overnachten doe je in een heerlijk guesthouse, waar je jezelf kunt organiseren voor de terugreis.

Plane Sky Clouds
Suitcase
Plane home xnaDE77302

Helaas, het is tijd om Namibië te verlaten en terug naar huis te gaan. Met een hart en camera vol herinneringen, wensen we je een veilige thuisreis. Bedankt voor het reizen met Africaventura, en we kunnen niet wachten om je weer te verwelkomen op het Afrikaanse continent!

Cape Town

4 dagen

Ontdek Kaapstad (met een gids)

Ontdek Kaapstad, de Moederstad! Laat je betoveren door de unieke ligging van deze stad tussen de zee en de Tafelberg. In vier dagen ontdek je de prachtige kustlijn van de stad, unieke wilde dieren, berglandschappen en beroemde wijngaarden. Inbegrepen in de prijs: - Internationale vlucht vanaf je bestemming (Windhoek of Victoria Falls naar Kaapstad - afhankelijk van beschikbaarheid, toeslag kan van toepassing zijn) - Accommodatie zoals beschreven in het reisschema of vergelijkbaar, op basis van een tweepersoonskamer - Maaltijden zoals genoemd in het programma - Activiteiten zoals genoemd in het programma Niet inbegrepen in de prijs: - Een extra nacht in Windhoek of Victoria Falls (indien nodig, afhankelijk van beschikbaarheid vlucht) - Drankjes

Van

EUR 1.480

4X4 Fish River Canyon

4 dagen

Ontdek de Fish River Canyon

Ontdek de Fish River Canyon! Maak een selfdrive-tour door de woestijn en bezoek de op een na langste canyon ter wereld. Je verblijft in een lodge aan de rand van het nationale park en hebt 4 dagen de tijd om van dit geologische natuurwonder te genieten. Het is mogelijk om op verzoek een Engelssprekende chauffeur en gids toe te voegen, hiervoor geldt een toeslag. Het minimum aantal personen voor deze optie is 2. De prijs is per persoon op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer. Inclusief: - 4 dagen 4x4-verhuur - 3 nachten in een tweepersoonskamer op basis van halfpension (ontbijt en diner inbegrepen) - 1 halve dag in de canyon met een Engelssprekende gids (3 uur) Niet inbegrepen: - Benzine - Lunch - Toegangsprijzen nationaal park (ongeveer €10 per persoon, per dag) - Extra nacht in Windhoek indien nodig

Van

EUR 750

Cape Town

4 dagen

Ontdek Kaapstad (self drive)

Ontdek Kaapstad, de Moederstad! Laat je betoveren door de unieke ligging van deze stad tussen de zee en de Tafelberg. In vier dagen ontdek je de prachtige kustlijn van de stad, unieke wilde dieren, berglandschappen en beroemde wijngaarden. Inbegrepen in de prijs: - Internationale vlucht vanaf je bestemming (Windhoek of Victoria Falls naar Kaapstad - afhankelijk van beschikbaarheid, toeslag kan van toepassing zijn) - Accommodatie zoals beschreven in het reisschema of vergelijkbaar, op basis van een tweepersoonskamer - Maaltijden zoals genoemd in het programma - Activiteiten zoals genoemd in het programma Niet inbegrepen in de prijs: - Een extra nacht in Windhoek of Victoria Falls (indien nodig, afhankelijk van beschikbaarheid vlucht) - Benzine & andere directe kosten voor de huurauto (zoals contract fee en borg) - Drankjes - Park entreegelden

Van

EUR 970

Data en prijzen

Boek een individuele reis

Bekijk de beschikbare prijzen door hieronder een reisperiode te kiezen.

Reisperiode:

For 1 traveller

EUR 3.000 p.p.


2 reizigers

EUR 1.950 p.p.


3 reizigers

EUR 1.750 p.p.


4 reizigers

EUR 1.650 p.p.


Wat is inclusief?

Volledig uitgeruste 4x4 huurauto met daktent en kampeerspullen (Toyota Hilux 4x4 of vergelijkbaar) voor 14 dagen (onbeperkte kilometers, ongevallenverzekering met eigen risico in geval van schade en eindschoonmaak)

In het programma vermelde maaltijden

Bezoeken en activiteiten vermeld in het programma

Accommodatie vermeld in het programma

Compensatie van alle CO2-uitstoot van uw reis (vluchten, vervoer, hotels, enz.) via een Gold Standard CO2-compensatieproject: https://www.goldstandard.org/

Wat is exclusief?

Internationale vluchten (kunnen op aanvraag door ons geregeld worden)

Benzine kosten

Reisverzekering

Parkkosten die bij aankomst betaald moeten worden (zoals vermeld in de reisbeschrijving)

Toeslag bij verblijf in accommodaties ipv kamperen - Verblijf je liever in accommodaties? Het is mogelijk om deze route te maken in een 4x4 zonder kampeerspullen en daktent, en in guesthouses/lodges te verblijven in plaats van te kamperen. De toeslag bedraagt €1150,- per persoon.

Info

Eenpersoonskamer toeslag

Bij de online boeking kan je kiezen voor de optie "kamer delen (indien mogelijk)". Als geen enkele andere deelnemer van hetzelfde gender voor deze optie kiest, wordt je ondergebracht in een eenpersoonskamer. De kosten van de eenpersoonskamer bedragen EUR 0. Africaventura betaalt 50% van de toeslag, de rest is voor eigen rekening. Wij brengen je ongeveer maand voor het begin van de tour op de hoogte.

Inbegrepen

Volledig uitgeruste 4x4 huurauto met daktent en kampeerspullen (Toyota Hilux 4x4 of vergelijkbaar) voor 14 dagen (onbeperkte kilometers, ongevallenverzekering met eigen risico in geval van schade en eindschoonmaak)

In het programma vermelde maaltijden

Bezoeken en activiteiten vermeld in het programma

Accommodatie vermeld in het programma

Compensatie van alle CO2-uitstoot van uw reis (vluchten, vervoer, hotels, enz.) via een Gold Standard CO2-compensatieproject: https://www.goldstandard.org/

Niet inbegrepen

Internationale vluchten (kunnen op aanvraag door ons geregeld worden)

Benzine kosten

Reisverzekering

Parkkosten die bij aankomst betaald moeten worden (zoals vermeld in de reisbeschrijving)

Toeslag bij verblijf in accommodaties ipv kamperen - Verblijf je liever in accommodaties? Het is mogelijk om deze route te maken in een 4x4 zonder kampeerspullen en daktent, en in guesthouses/lodges te verblijven in plaats van te kamperen. De toeslag bedraagt €1150,- per persoon.

Recensies

Family Ooms Namibia

Jeroen Ooms

Individuele reis: Road trip in Namibië

Self Driving

We had to wait a long time for it (because of the global pandemic Covid), but our recent road trip/tour through Namibia was awesome ! This adventure has left priceless impressions and given great memories to my family that will never be taken away from us. It is virtually impossible to choose one highlight over another due to the variety. But as human beings, you become small when you come face to face with the big five... Promise to return one day... because Namibia is in our hearts!

FAQ's

Wij adviseren je altijd een reisannuleringsverzekering af te sluiten, omdat het altijd kan gebeuren dat je kort voor de vertrekdatum door een onvoorziene ziekte, ongeval of andere redenen niet aan de reis kan deelnemen. Het afsluiten van een repatriëringsverzekering wordt sterk aanbevolen.

Wanneer je bij Africaventura-reis met een VISA-creditcard betaalt, ben je meestal gedekt, maar controleer dit bij de bank.

Indien je geen verzekering wenst af te sluiten, kan Africaventura niet aansprakelijk worden gesteld.

Voor reizigers uit landen met een risico op gele koorts is een inentingsbewijs tegen gele koorts vereist. Ook al wordt dit niet altijd gecontroleerd, officieel is dit ook vereist bij doorreis vanuit een land (bijvoorbeeld Ethiopië) met een risico op Gele Koorts. Daarom raden wij aan te reizen met uw Gele Koorts Certificaat.


Een volledige lijst van landen met een risico op gele koorts is hier te vinden.

Africaventura zorgt ervoor dat onze bedrijfsactiviteiten voldoen aan goede milieu- en sociale normen. Wij zijn ons er ook van bewust dat het toerisme, als een van de grootste dienstenindustrieën ter wereld, een aanzienlijke bijdrage levert aan de klimaatverandering en wij willen onze verantwoordelijkheid voor het milieu nemen.

Daarom hebben we besloten om 100% van de gehele reis (inclusief internationale en binnenlandse vluchten, hotelovernachtingen, autoreizen, & excursies, etc.) te compenseren via een Gold Standard Project, zonder extra kosten voor de Africaventura-reizigers!

Wij raden onze reizen niet aan voor mensen met beperkte mobiliteit. In de lodges bijvoorbeeld liggen de kamers vaak op 500m van het hoofdgebouw. Wij raden een goede lichamelijke conditie aan, maar er zijn geen activiteiten die een hoge fysieke conditie vereisen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het is altijd mogelijk om de reis te annuleren. In dit geval kan je van ons een redelijke vergoeding verwachten, die als volgt kan worden vastgesteld (als percentage van de reissom), rekening houdend met het tijdstip van terugtrekking, de verwachte besparing van kosten en de verwachte werving door een alternatief gebruik van de reisdiensten:

Voor boekingen in het CLASSIC-tarief:

 • tot 65 dagen voor vertrek 20%
 • van de 64e tot de 30e dag voor vertrek 25%
 • van de 29e tot de 15e dag voor vertrek 45%
 • van de 14e tot de 7e dag voor vertrek 60%
 • vanaf de 6e dag voor vertrek 80%
 • op de dag van vertrek en in geval van niet opdagen 90%

Voor boekingen in het FLEXI-tarief

 • tot 65 dagen voor vertrek 0%
 • van de 64e tot de 30e dag voor vertrek 20%
 • na 29 dagen voor vertrek zijn de annuleringskosten gelijk aan die van het CLASSIC-tarief

Volg deze link voor meer informatie over onze algemene voorwaarden.

Sociale betrokkenheid is voor ons bij Ventura TRAVEL al sinds onze oprichting erg belangrijk. Daarom heeft Ventura TRAVEL in 2002 de vzw VSocial opgericht. De vereniging steunt community toerismeprojecten in tal van landen in Latijns-Amerika.

VSocial ondersteunt de projecten niet alleen financieel, maar ook door kennisoverdracht. In dit overzicht kan je zien hoe de donaties worden gebruikt.

VSocial wordt voornamelijk gefinancierd door donaties, projectsponsoring en speciale giften van de deelnemers aan de reizen. Daarom maken we van elke deelnemer aan de reis 5-15 euro over als donatie aan VSocial. Dit is niet veel, maar zelfs met kleine bijdragen kan VSocial veel bereiken. Wanneer je dit niet wenst te doen, geef dan een korte opmerking in het opmerkingenveld van de boeking. De 5-15 EUR zijn al inbegrepen in alle reisprijzen, dus donaties zijn geen extra kosten.

Meer informatie over de projecten en het gebruik van de donaties vind je op de website van VSocial.

Individuele reis: Road trip in Namibië

5,0

(1)

Self Driving

Vanaf

EUR 1.650
2023 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Emke