Africaventura Logo Colour Flate
Namib Naukluft Sesriem Namibia

Namibië individuele rondreis

een onvergetelijke road trip in je eigen 4x4

Vanaf: EUR 1.790

Individuele reis: Road trip in Namibië

14 DAGEN, 2-8 reizigers

Self Driving

Delen

Zie kaart

14 dagen

Self Driving
De hoogtepunten

Ervaar de magie van Sossusvlei

Ga op safari in Etosha National Park

Proef traditioneel eten in een township in Swakopmund

Bezoek Namibië's hoofdstad Windhoek

Africaventura "Plus"

Volg de sporen van een neushoorn in Waterberg

Kampeer tussen eeuwenoude rotsen in Spitzkoppe

Ga op zoek naar de zeldzame woestijnolifant in Damaraland

Verblijf in een luxe lodge in een private game reserve

Namibië, een weids land vol contrasten. Van de kleurrijke woestijn, tot de vlaktes van Etosha National Park en van de ruige kust tot rotsformaties in Damaraland. Combineer dat met een rijke historie en cultuur, en je kan je voorstellen waarom Namibië vol verrassingen zit. In deze reis, maak jij het allemaal mee!

Na aankomst in Windhoek gaat de reis direct door naar de Namib woestijn, waar je de magie van de beroemde Sossusvlei zal ervaren. Beklim een eeuwenoude duin, maak die 'once in a lifetime' foto en neem het allemaal in je op. Dit is Namibië!

Na een verblijf in de woestijn is het kustplaatsje Swakopmund een verfrissende bestemming, waar je zowel van het strand kunt genieten als meer te weten te komen over de koloniale geschiedenis van Namibië. Na de kust zetten we koers naar Damaraland, waar je de kans hebt om eeuwenoude rotstekeningen te zien, en misschien zelfs een zeldzame woestijnolifant..

In Etosha National Park staat je een safari als geen ander te wachten! Uitgestrekte, open vlaktes zo ver het oog reikt, met in het midden een enorme zoutpan. Na Etosha gaat de reis terug naar de bruisende metropool Windhoek, via het groene en weelderige Waterberg. In slechts twee weken heb je alles gezien. Het allerbeste van Namibië, met een twist.

Toeslag bij verblijf in accommodaties ipv kamperen - Verblijf je liever in accommodaties? Het is mogelijk om deze route te maken in een 4x4 zonder kampeerspullen en daktent, en in guesthouses/lodges te verblijven in plaats van te kamperen. De toeslag bedraagt €1150,- per persoon.

Namib Naukluft Sesriem Namibia
Sesriem Oshana
Sesriem Namibia

2023 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Boek een video consultatie

15min persoonlijk consult

Emke