Africaventura Logo Colour Flate

Neem contact op

Namib Naukluft Sesriem Namibia

Rondreis Zuid-Afrika & Namibië

ontdek de kust en de woestijn

Duur

17 dagen

Groepsgrootte

1-4 reizigers

Reisstijl

Self Driving

Van Zuid-Afrika naar Namibië

Hoogtepunten van de reis

Ontdek Kaapstad: de Moederstad

Bezoek de Fish River Canyon

Beleef de magie van Sossusvlei

Ga op safari in Etosha National Park

De Africaventura Experience

Ontdek de Cederbergen

Verblijf in een uniek natuurgebied aan de kust

Spot woestijnolifanten in Damaraland

Volg de sporen van een neushoorn in Waterberg

Een onvergetelijke road trip - spring in een 4x4 en rij van Zuid-Afrika naar Namibië! De reis begint in de bruisende stad Kaapstad, je voert je door de onontdekte Noordkaap van Zuid-Afrika naar Namibië. Van Afrika's grootste canyon tot 's werelds oudste woestijn, zuidelijk Namibië heeft veel te bieden. In de noordelijke regio's spot je wilde dieren en zijn er meer ongerepte landschappen om van te genieten. Een avontuurlijke roadtrip door zuidelijk Afrika, met het nodige comfort.

icon logo V Social Foundation

Elke reisboeking steunt lokale gemeenschappen via een donatie aan onze V Social Foundation.

Cape Town
Fish River Canyon
Namib Naukluft Sesriem Namibia

Kaart

Reisbeschrijving

Cape Town
Cape Town
Parker Cottage B&B

Vervoer Rental car (0:30h)

Welkom in Kaapstad! Na aankomst op Cape Town International Airport, wordt je opgewacht door een van onze vriendelijke lokale gidsen. Hij zal je helpen om je mobiele telefoon met een plaatselijke simkaart te installeren, zodat je gemakkelijk de weg kunt vinden en contact op kunt nemen indien nodig. Je wordt begeleid om de huurauto op te halen, en dan kan de vakantie echt beginnen! Vanaf de luchthaven is het ongeveer 30 minuten rijden (ja, aan de linkerkant van de weg ;)) naar de accommodatie.

Je verblijft in Parker Cottage, waar je je meteen thuis zult voelen. Dit gezellige pension is ingericht in de bekende Kaapse Heritage-stijl met een modern en comfortabel meubilair. Neem de tijd om je te installeren en te acclimatiseren.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor aanbevelingen over activiteiten en restaurants in de omgeving!

Cape Town Boulders Beach Cape Point
Cape Town Boulders Beach Cape Point
Chapmans Peak

Hout Bay Harbour

Cape of Good Hope

Boulders Beach

Chapmans Peak

Inclusieve maaltijden: Breakfast

Vervoer Rental car (2:00h)

Goedemorgen, klaar voor je eerste volle dag in Zuid-Afrika? Wij raden je aan dit avontuur te beginnen met een bezoek aan het Kaapse Schiereiland. Een goed startpunt is Boulders Beach: een beschutte baai van wit zand omringd door massieve granieten rotsblokken, met kristalhelder water. Maar bovenal: hier wonen zo'n 3000 Kaapse pinguïns! Kijk hoe ze hun dagelijkse bezigheden doen: relaxen, zonnebaden, waggelen over het zand en glijden door het water. Een heerlijk aanzicht!

Daarna rijd je door naar Kaap de Goede Hoop. Kaap de Goede Hoop is door de geschiedenis heen van groot belang geweest voor zeelieden en ontdekkingsreizigers. Vanaf verschillende uitkijkpunten heb je een adembenemend uitzicht op de vuurtoren, de kust en de omringende vegetatie.

Op de terugweg naar de stad mag je de negen kilometer lange kustweg, Chapman's Peak Drive Scenic Drive, niet missen. Het is een van de mooiste wegen van het land. Misschien heb je wel het geluk om een walvis te zien! Sluit de dag af met een bezoek aan het vissersdorp Hout Bay, waar je een wandeling langs de haven kan maken en een heerlijke fish and chips kunt eten.

Indien je besluit Kaap de Goede Hoop, Boulders Beach en Chapman's Peak Drive te bezoeken, zijn de volgende park-/entreegelden niet inbegrepen en dienen bij aankomst te worden betaald.

 • Kaap de Goede Hoop - ca. 20 EUR/persoon
 • Kabelbaan Kaap de Goede Hoop - ca. 5 EUR/persoon
 • Boulders Beach - ca. 10 EUR/persoon
 • Chapman's Peak Road - ca. 1 EUR/voertuig, contant betalen, want internationale kaarten worden bij het tolhuisje niet geaccepteerd.
Mount Ceder
Cederberg Wilderness Area
Cederberg Wilderness Area

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Vervoer Rental car (3:00h)

Vanaf Kaapstad gaat de reis landinwaarts richting Cederberg Wilderness Area. Dit is misschien wel het best bewaarde geheim van Zuid-Afrika. Het landschap is spectaculair en naast een grote diversiteit aan plantensoorten, zal de Cederberg je nog een paar verrassingen brengen. Nadat je bent geïnstalleerd in de accommodatie voor de komende twee nachten, kan je rustig de omgeving verkennen. Onze suggestie: maak een wandeling naar de waterval voor een verfrissende duik in de natuurlijke rotspoelen!

Cederberg Wilderness HR
Mount Ceder Secret Ceder
Mount Ceder Secret Ceder

Secret Cederberg

Olive Oil Tasting

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Vervoer Private Bus (1:00h), By Foot (3:00h)

Er staat je een volledige dag in Cederberg te wachten! In de middag geniet je van een olijfolieproeverij met producten rechtstreeks van de boerderij. Hierna nemen de ervaren gidsen van Mount Ceder je mee op een tour door oude landbouwgronden met grotten, kleurrijke rotsen en stenen bogen. Hier ontdek je fascinerende en unieke rotsformaties die vele jaren geheim waren. Je leert meer over het Fynbos en geniet van het prachtige uitzicht op de Rietrivier canyon. Snacks en drankjes worden voorzien om het energieniveau hoog te houden, want je zult ongeveer 3 uur onderweg zijn.

West Coast South Africa
West Coast South Africa
West Coast South Africa

Inclusieve maaltijden: Breakfast

Vervoer Rental car (5:30h)

Van de Cederbergen gaat de reis noordwaarts naar het Namaqua Nationaal Park. Hier verblijf je een nachtje voordat je morgen de grens oversteekt naar Namibië. Dit park wordt beschouwd als een land van contrasten, waar bloemenvelden, enorme kliffen en de ijzige Atlantische Oceaan de show stelen. Je overnacht in een eenvoudig chalet, en aangezien dit een self-catering accommodatie is, raden wij je aan op weg daarheen boodschappen te doen in Clanwillian.

De volgende park-/entreegelden zijn niet inbegrepen en dienen bij aankomst te worden betaald.

 • Namaqua National Park - ca. 6 EUR/persoon
Fish River Canyon
Fish River Canyon Namibia
Namibia Open Road

Vervoer Rental car (4:30h)

Tijd om naar Namibië te vertrekken! Deze ochtend rij je naar de Zuid-Afrikaans-Namibische grens bij Springbok, vanwaar je naar de Fish River Canyon rijdt. Je verblijft in een comfortabele lodge op ongeveer 20 km van de canyon. Nadat je bent ingecheckt, kun je naar het openbare uitkijkpunt van de Fish River Canyon in Hobas rijden. Het is bijzonder om bij zonsondergang in de canyon te zijn, de veranderende kleuren zijn magisch!

De Fish River Canyon is de grootste canyon in Afrika en wordt gekenmerkt door een gigantische kloof die in totaal ongeveer 160 km lang is, tot 27 km breed en op sommige plaatsen bijna 550 meter diep. De rivier snijdt diep in het plateau, dat nu droog en steenachtig is en slechts schaars begroeid met droogtebestendige planten. De rivier stroomt met onregelmatige tussenpozen en overstroomt gewoonlijk in de nazomer; de rest van het jaar is het een aaneenschakeling van lange, smalle poelen. Geniet van dit bijzondere schouwspel!

De volgende park-/entreegelden zijn niet inbegrepen en dienen bij aankomst te worden betaald.

 • Fish River Canyon - ca. N$100 / 6 EUR/persoon
Aus Namibia
Klein Aus Vista Geisterschlucht Cabin
Klein Aus Vista Geisterschlucht Cabin

Inclusieve maaltijden: Breakfast

Vervoer Rental car (3:30h)

Goedemorgen! We hopen dat je een goede eerste nacht in Namibië hebt gehad. Vandaag rijdt je naar Aus - een leuk woestijnstadje genesteld in de heuvels. Aus is beroemd om zijn wilde paarden. Niemand weet precies waar de wilde paarden vandaan komen, maar men neemt aan dat zij afstammen van de Duitse Schutztruppe.

Vanavond breng je de nacht door op een bijzondere plek: de rustieke "Ghost Canyon" hut. Het is eenvoudig chalet, verscholen in een afgelegen vallei waar je op de toegangsweg wordt begroet door een roestige, met kogels doorzeefde Hudson, een overblijfsel van een schietpartij tussen diamantsmokkelaars en de politie. Hun geesten zouden nog door de vallei zwerven op zoek naar hun verloren diamanten..

Namib Naukluft Sesriem Namibia
Sesriem Namibia
Sesriem Namibia

Sesriem Canyon

Vervoer Rental car (5:00h)

Je gaat op weg naar Namib-Naukluft. Hier zie je elke uur weer een andere kleurensamenstelling, een hele bijzondere plek. Rij niet te hard op de onverharde wegen, en geniet van alle uitzichten en mooie natuur om je heen. De uitgestrektheid van het landschap is adembenemend en je gaat al snel dagdromen over hoe mensen en dieren hier eeuwenlang in dit ruige landschap hebben geleefd. Voor je het weet, zie je al de rode duinen van de Namib Woestijn opdoemen. Je verblijft hier twee nachten om volop van dit gebied te genieten.

Na je bent gesetteld, is er de mogelijkheid om een bezoek brengen aan de Sesriem Canyon: een natuurlijke kloof die miljoenen jaren geleden is uitgesleten door de eens zo machtige Tsauchab rivier. Zorg ervoor dat je er bent bij zonsondergang, want de veranderende schaduwen en het zachte licht op de voorgrond zijn een perfecte gelegenheid voor fotografie.

Park fees Namib-Naukluft zijn exclusief (te betalen bij aankomst): ca. N$150 per persoon (10 EUR)

Namib Naukluft Sesriem Namibia
Namib Naukluft Sesriem Namibia
Namib-Naukluft Namibia

Dune 45, Deadvlei & Sossusvlei

Vervoer By Foot (2:00h), Rental car (1:00h)

Rise & shine! We raden je aan om lekker vroeg op te staan bij het eerste licht, zodat je tijdens de koele en mooie ochtenduren in de Namib-woestijn bent. Gelukkig verblijf je vlak bij de binnen de poorten van het nationale park. De eerste stop is: Dune 45. Hier maak je een wandeling over de duinrug om vanaf boven op de duin de zonsopgang te bekijken. Zeer de moeite waard! Je hoeft niet eens helemaal naar boven, het uitzicht op de glinsterende duinen is ook halverwege al onvergetelijk.

Na deze sportieve start duik je dieper de woestijn in. Houd je ogen open om onderweg de Gemsbok (ook bekend als Oryx) te spotten, misschien wel de mooiste antilope van Zuidelijk Afrika! Een 4x4 trail en nog een korte wandeling leidt je naar de Deadvlei: een uitgedroogde pan met donkere oude dode pogingen die afsteken tegen de witte pan en de feloranje duinen er omheen. Het lijk wel een surrealistische droom!

Park fees Namib-Naukluft zijn exclusief (te betalen bij aankomst): ca. N$150 per persoon (10 EUR)

Namib Dunes Brewery Beer Tasting Swakopmund
Swakopmund Namibia
Swakopmund Namibia

Namib Dunes Craft Brewery

Vervoer Rental car (5:00h)

Na twee dagen in de woestijn is het vandaag tijd om de verfrissende kustplaats Swakopmund te bezoeken. We raden je aan om op tijd te vertrekken, want de rit zal ongeveer 4-5 uur duren, grotendeels door een dor en droog woestijnland. Behoorlijk indrukwekkend!

Na aankomst in Swakopmund zal je wel toe zijn aan een drankje, dus regelen wij een bezoek aan een lokale bierbrouwerij voor je om Namibisch ambachtelijk bier te proeven. Proost!

Deze avond kan je lekker eten bij een van de vele restaurants met uitzicht op zee. Morgen staat er een culture tour township tour op de planning, waarbij je meer leert over de Namibische geschiedenis, en het leven van de lokale bevolking. Veel plezier!

Brandberg, Damaraland
Brandberg, Damaraland
Brandberg, Damaraland

Damaraland Nature Drive

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Van Swakopmund gaat de rit door naar de Damaraland regio. Allereerst: Brandberg! Een indrukwekkende bergketen, die de thuisbasis is van oude rotstekeningen en de (seizoensgebonden) zeldzame woestijnolifanten. Vanavond verblijf je bij Brandberg White Lady Lodge, een iconische plek in dit gebied.

In de namiddag ga je op pad om de ongrijpbare en zeldzame woestijnolifanten te spotten. Vergeleken met Afrikaanse olifanten die je in de nationale parken ziet, kunnen deze olifanten dagen overleven zonder water te drinken en zijn ze iets kleiner in formaat. De woestijnolifanten in Damaraland zwerven tussen juni en december rond de Ugab rivier. Het is niet gegarandeerd om ze te zien, maar als er één plek in Namibië is om deze indrukwekkende reuzen te spotten, dan is het hier!

Geniet ook lekker van de weelderige tuin, de bar en het zwembad. Misschien spot je wel de twee stokstaartjes die hier wonen Jack en Mila!

Self drive Namibia
Brandberg, Damaraland
Twyfelfontein Damaraland

Damaraland Living Museum

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Vervoer Rental car (3:30h)

Vandaag ontdek je een nieuwe plek in Damaraland: Twyfelfontein! Dit is de thuisbasis van eeuwenoude rotstekeningen, gravures en massieve rotspartijen die opvallen in het vlakke, uitgestrekte land.

Maar eerst heb je de mogelijkheid om diep in de Damara cultuur te duiken tijdens een bezoek aan het Damaraland Living Museum. Dit is een gemeenschapsproject dat een uniek inzicht geeft in de traditionele leefwijzen van de Damara-stam, maar ook in de moderne manieren waarop het leven tegenwoordig verloopt. In het dorp ervaar je de dagelijkse routine, inclusief dansen, zingen, traditionele spelletjes, vuur maken en nog veel meer.

Entrance fees Damaraland Living Museum zijn exclusief (te betalen bij aankomst): ca. N$150 per persoon (10 EUR)

Twyfelfontein UNESCO Rock Engravings
Etosha National Park Namibia
Etosha National Park Namibia

Twyfelfontein UNESCO site

Gamedrive in Etosha

Inclusieve maaltijden: Breakfast

Vervoer Rental car (4:30h)

Je kunt Damaraland niet verlaten zonder een bezoek aan de rotstekeningen en gravures van Twyfelfontein. Dat is dan ook precies waar je deze ochtend vroeg de tijd voor hebt! De rotstekeningen zijn door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed en variëren van 2000 tot 10.000 jaar oud. Een lokale gids neemt je mee op een wandeling en legt je meer uit over de schilderingen en gravures, een prachtig inzicht in de geschiedenis van het gebied en de mensen die er leefden.

Hierna gaat de reis door naar het binnenland, richting Etosha National Park. De komende twee nachten verblijf je in het park, in het beroemde Okaukuejo Camp. Je kan in de namiddag nog even het park in voor een korte gamedrive van een uur of twee. Zorg ervoor dat je tijdens de zonsondergang terug bent bij het kamp om bij de waterpoel te zitten met een koud drankje. Een absoluut magische plek, waar je heel veel wild kan spotten tijdens zonsondergang!

Park fees zijn exclusief (te betalen bij aankomst):

 • Twyfelfontein Heritage Site ca. N$200 per persoon (10 EUR)
 • Etosha National Park ca. N$250 per persoon (15 EUR)
Etosha National Park Namibia
Etosha National Park Namibia
Etosha National Park Namibia

Gamedrive in Etosha

Inclusieve maaltijden: Breakfast

Vervoer Rental car (4:00h)

Klaar om op safari te gaan? Vandaag breng je de hele dag door in Etosha National Park. Lucky you! Het unieke landschap in Etosha maakt dat het niet te vergelijken is met enig ander wildpark in Afrika. Uitgestrekte, open vlaktes zo ver het oog reikt, met in het midden een enorme zoutpan. De contrasterende kleuren zijn bijna surrealistisch, en je moet vaak twee keer knipperen voordat je kunt bevatten waar je naar kijkt. Een bonus: door het gebrek aan begroeiing en water is het heel gemakkelijk om wilde dieren te spotten! Groot wild wordt vaak gezien bij de waterpoelen, en er is geen kans dat je de iconische omtrek van een olifant aan de horizon zal missen.

Wij raden je aan vroeg in de ochtend te vertrekken en vlak langs de zoutpan te rijden. Dit is een uitstekende plaats om wild te spotten, want er zijn veel waterpoelen en verschillende soorten vegetatie langs deze route.

Park fees Etosha National Park zijn exclusief (te betalen bij aankomst): ca. N$250 per persoon (15 EUR)

Waterberg Plateau National Park Namibia
Waterberg Wilderness Waterberg Valley Lodge
Waterberg Plateau National Park Namibia

Rhino Tracking Drive Waterberg

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Vervoer Offroad vehicle (2:00h), Rental car (3:30h)

Na het wakker worden in de bush en een lekker ontbijt, ga je weer op weg, zuidwaarts naar de Waterberg. De Waterberg is een enorme tafelberg, die oprijst uit de vlaktes van de Omaheke, tot een hoogte van 200 meter. Een weelderig en groen natuurgebied, in schril contrast met de droge en dorre gebieden die je eerder op deze reis hebt gezien. Hier staat je een heel bijzondere ervaring te wachten, want vanmiddag ga je op pad om neushoorns op te sporen! Een van de rangers neemt je mee op een gamedrive door de bush aan de voet van de Waterberg, op zoek naar de ongrijpbare neushoorn. Eenmaal gevonden, mag je misschien zelfs uit het voertuig stappen voor een ontmoeting te voet. Kan je je voorstellen om bijna schouder aan schouder te staan met een neushoorn?

Windhoek Namibia
Pilot Tour Namibia xnaDE 77302 Joe's Beerhouse
Olive Grove Guesthouse Windhoek Namibia

Visit Joe's Beerhouse

Inclusieve maaltijden: Breakfast

Vervoer Rental car (3:30h)

Goedemorgen! Grote kans dat je deze ochtend door de inmiddels vertrouwde geluiden van de bush bent gewekt. Na het inpakken van de campsite vertrek je voor de laatste keer voor een rit van zo’n drie uur, terug naar Windhoek. De laatste nacht spendeer je hier. We regelen een late lunch of vroeg diner voor je in Joe's Beerhouse, een iconisch restaurant in Windhoek! Een tikkeltje toeristisch, maar toch een gave ervaring vanwege het eigenzinnige decor en het heerlijke eten. Drink bier, eet vlees en geniet er lekker van! Overnachten doe je in een heerlijk guesthouse, waar je jezelf kunt organiseren voor de terugreis.

Plane at the airport 2
Plane home xnaDE77302
Airport hall

Inclusieve maaltijden: Breakfast

Vervoer Rental car (1:00h)

Helaas, het is tijd om het Afrikaanse continent te verlaten en terug naar huis te gaan. Met een hart en camera vol herinneringen, wensen we je een veilige thuisreis. Bedankt voor het reizen met Africaventura, en we kunnen niet wachten om je weer te verwelkomen op het Afrikaanse continent!

Data en prijzen

Boek een individuele reis

Bekijk de beschikbare prijzen door hieronder een reisperiode te kiezen.

Reisperiode:

For 1 traveller

EUR 4.590 p.p.


2 reizigers

EUR 3.090 p.p.


3 reizigers

EUR 2.790 p.p.


4 reizigers

EUR 2.490 p.p.


Wat is inclusief?

4x4 huurauto met volledige omniumverzekering (Nissan X Trail 4x4 of vergelijkbaar) voor 17 dagen (onbeperkte kilometers, ongevallenverzekering met eigen risico bij schade, one way fees, GPS en eindschoonmaak)

Maaltijden volgens reisroute

Activiteiten volgens reisroute

Overnachtingen

Wat is exclusief?

Internationale vluchten (kunnen door ons geregeld worden, op aanvraag).

Benzine

Reisverzekering

Park fees (zoals aangegeven in de routebeschrijving).

Info

Eenpersoonskamer toeslag

Bij de online boeking kan je kiezen voor de optie "kamer delen (indien mogelijk)". Als geen enkele andere deelnemer van hetzelfde gender voor deze optie kiest, wordt je ondergebracht in een eenpersoonskamer. De kosten van de eenpersoonskamer bedragen EUR 0. Africaventura betaalt 50% van de toeslag, de rest is voor eigen rekening. Wij brengen je ongeveer maand voor het begin van de tour op de hoogte.

Inbegrepen

4x4 huurauto met volledige omniumverzekering (Nissan X Trail 4x4 of vergelijkbaar) voor 17 dagen (onbeperkte kilometers, ongevallenverzekering met eigen risico bij schade, one way fees, GPS en eindschoonmaak)

Maaltijden volgens reisroute

Activiteiten volgens reisroute

Overnachtingen

Niet inbegrepen

Internationale vluchten (kunnen door ons geregeld worden, op aanvraag).

Benzine

Reisverzekering

Park fees (zoals aangegeven in de routebeschrijving).

FAQ's

Wij adviseren je altijd een reisannuleringsverzekering af te sluiten, omdat het altijd kan gebeuren dat je kort voor de vertrekdatum door een onvoorziene ziekte, ongeval of andere redenen niet aan de reis kan deelnemen. Het afsluiten van een repatriëringsverzekering wordt sterk aanbevolen.

Wanneer je bij Africaventura-reis met een VISA-creditcard betaalt, ben je meestal gedekt, maar controleer dit bij de bank.

Indien je geen verzekering wenst af te sluiten, kan Africaventura niet aansprakelijk worden gesteld.

Voor reizigers uit landen met een risico op gele koorts is een inentingsbewijs tegen gele koorts vereist. Ook al wordt dit niet altijd gecontroleerd, officieel is dit ook vereist bij doorreis vanuit een land (bijvoorbeeld Ethiopië) met een risico op Gele Koorts. Daarom raden wij aan te reizen met uw Gele Koorts Certificaat.


Een volledige lijst van landen met een risico op gele koorts is hier te vinden.

Wij raden onze reizen niet aan voor mensen met beperkte mobiliteit. In de lodges bijvoorbeeld liggen de kamers vaak op 500m van het hoofdgebouw. Wij raden een goede lichamelijke conditie aan, maar er zijn geen activiteiten die een hoge fysieke conditie vereisen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het is altijd mogelijk om de reis te annuleren. In dit geval kan je van ons een redelijke vergoeding verwachten, die als volgt kan worden vastgesteld (als percentage van de reissom), rekening houdend met het tijdstip van terugtrekking, de verwachte besparing van kosten en de verwachte werving door een alternatief gebruik van de reisdiensten:

Voor boekingen in het CLASSIC-tarief:

 • tot 65 dagen voor vertrek 20%
 • van de 64e tot de 30e dag voor vertrek 25%
 • van de 29e tot de 15e dag voor vertrek 45%
 • van de 14e tot de 7e dag voor vertrek 60%
 • vanaf de 6e dag voor vertrek 80%
 • op de dag van vertrek en in geval van niet opdagen 90%

Voor boekingen in het FLEXI-tarief

 • tot 65 dagen voor vertrek 0%
 • van de 64e tot de 30e dag voor vertrek 20%
 • na 29 dagen voor vertrek zijn de annuleringskosten gelijk aan die van het CLASSIC-tarief

Volg deze link voor meer informatie over onze algemene voorwaarden.

Sociale betrokkenheid is voor ons bij Ventura TRAVEL al sinds onze oprichting erg belangrijk. Daarom heeft Ventura TRAVEL in 2002 de vzw VSocial opgericht. De vereniging steunt community toerismeprojecten in tal van landen in Latijns-Amerika.

VSocial ondersteunt de projecten niet alleen financieel, maar ook door kennisoverdracht. In dit overzicht kan je zien hoe de donaties worden gebruikt.

VSocial wordt voornamelijk gefinancierd door donaties, projectsponsoring en speciale giften van de deelnemers aan de reizen. Daarom maken we van elke deelnemer aan de reis 5-15 euro over als donatie aan VSocial. Dit is niet veel, maar zelfs met kleine bijdragen kan VSocial veel bereiken. Wanneer je dit niet wenst te doen, geef dan een korte opmerking in het opmerkingenveld van de boeking. De 5-15 EUR zijn al inbegrepen in alle reisprijzen, dus donaties zijn geen extra kosten.

Meer informatie over de projecten en het gebruik van de donaties vind je op de website van VSocial.

In de regel bieden wij Amsterdam als standaard luchthaven aan. Voor de meeste rondreizen zijn er extra vertrekluchthavens in België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Welke dat zijn communiceren we op de pagina Data & Prijzen onder "Vluchtinformatie".

Van Zuid-Afrika naar Namibië
Self Driving

Vanaf

EUR 2.490
2024 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Boek een video consultatie

15min persoonlijk consult

Emke