Africaventura Logo Colour Flate

Neem contact op

Namib-Naukluft Namibia

Rondreis Namibië 2 weken

een weids land vol contrasten

Duur

13 dagen

Groepsgrootte

4-10 reizigers

Reisstijl

verkenner

Groepsrondreis Namibië

4 recensies

Hoogtepunten van de reis

Ervaar de magie van Sossusvlei

Ga op safari in Etosha National Park

Leer de geheimen van de Kalahari

Bezoek Windhoek, de hoofdstad van Namibië

De Africaventura Experience

Proef traditioneel eten in een township in Swakopmund

Duik in de Damara cultuur

Volg de sporen van een neushoorn in Waterberg

Slaap in een lodge tussen eeuwenoude rotsen

Namibië, een weids land vol contrasten. Van de kleurrijke woestijn, tot de vlaktes van Etosha National Park en van de ruige kust tot rotsformaties in Damaraland. Combineer dat met een rijke historie en cultuur en je kunt je voorstellen waarom Namibië vol verrassingen zit. In deze reis, maak jij het allemaal mee!

Na aankomst in Windhoek gaat de reis direct door naar de Kalahari woestijn, om rustig te acclimatiseren aan het Afrikaanse klimaat. Naast het genieten van de schoonheid van de rode duinen, maak je een spannende avondwandeling op zoek naar schorpioenen.

Vanuit de Kalahari gaat de reis door naar Namib woestijn, waar je de magie van de beroemde Sossusvlei zult ervaren. Beklim een eeuwenoude duin, maak die 'once in a lifetime' foto en neem het allemaal in je op. Dit is Namibië!

Na een verblijf in de woestijn is het kustplaatsje Swakopmund een verfrissende bestemming, waar je zowel van het strand kunt genieten als meer leren over de koloniale geschiedenis van Namibië. Na de kust zetten we koers naar Damaraland, waar je de kans hebt om eeuwenoude rotstekeningen te zien, en misschien zelfs een zeldzame woestijnolifant..

In Etosha National Park staat je een safari als geen ander te wachten! Uitgestrekte, open vlaktes zo ver het oog reikt, met in het midden een enorme zoutpan. Na Etosha gaat de reis weer terug naar de bruisende metropool Windhoek. In slechts twee weken heb je alles gezien. Het allerbeste van Namibië, met een twist.

icon logo V Social Foundation

Elke reisboeking steunt lokale gemeenschappen via een donatie aan onze V Social Foundation.

video
Namib-Naukluft Namibia
Twyfelfontein Sundowners
Mondesa Cultural Tour Swakopmund

Kaart

Reisbeschrijving

Windhoek Namibia

1 DAG

4,0

(1)

Geniet van een extra nacht in Windhoek

Geniet van een extra nacht in Windhoek voor of na de groepsreis met Africaventura! Wanneer je ervoor kiest om deze optionele module vóór de tour te doen, word je opgehaald van het vliegveld en naar een comfortabele accommodatie gebracht waar je de tijd hebt om te acclimatiseren voor je morgen de rest van de groep en de gids ontmoet. Wanneer je ervoor kiest om deze optionele module na de tour te doen zal de gids je afzetten bij de accommodatie, waar je de tijd hebt om uit te rusten voor de internationale vlucht naar huis. Er wordt een transfer naar de luchthaven geregeld.

Van

EUR 120

Suitcase

Vandaag begint je Namibische avontuur! Deze nacht vlieg je naar Windhoek. Goede reis!

Namibia Open Road
Springbok Kalahari
Kalahari North Namibia

Inclusieve maaltijden: Dinner

Vervoer Private Bus (4:00h)

Na een nacht doorvliegen kom je 's ochtends aan op Windhoek International Airport. Welkom in Namibië! Eenmaal uit het vliegtuig word je begroet door het warme Namibische klimaat en de even warme Namibische gastvrijheid. De gids voor de komende twee weken staat te wachten in de aankomsthal en na een korte meet & greet gaan we op weg naar de eerste bestemming: de Kalahari!

De Kalahari is een halfwoestijn en maakt deel uit van een enorm zandbekken dat zich uitstrekt van Zuid-Afrika tot in Angola. De Kalahari is ook het thuis van het San-volk, dat al eeuwenlang in dit gebied woont. Tot op de dag van vandaag hebben de San veel van hun traditionele cultuur behouden en zijn ze enorm goed aangepast aan het harde leven in de Kalahari. Morgenochtend leer je meer over de San tijdens een wandeling door de Kalahari bush. Het San-volk kent de Kalahari-woestijn beter dan wie dan ook en heeft de dorre omstandigheden generaties lang overleefd. Het zijn jager-verzamelaars die met pijl-en-boog kleine dieren vangen en eetbare wortels en bessen eten. Laat de inheemse bevolking van dit gebied je de geheimen van het overleven in de woestijn leren. Je zult versteld staan!

Sesriem Namibia
Sesriem Namibia
Sesriem Namibia

Bushmen Walk Camelthorn

Sesriem Canyon

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Vervoer Private Bus (4:00h), By Foot (1:30h)

Vandaag wordt je wakker in Namibië. Ben je klaar voor de eerste volle dag in dit bijzondere land? Deze ochtend is het eerst tijd voor de Bushmen wandeling in de Kalahari. Na het ontbijt gaan we op weg naar de Namib-Naukluft: de oudste woestijn ter wereld. We doen het rustig aan op de onverharde wegen, maar je kan er zeker van zijn dat je je tijdens deze uren op de weg niet zal vervelen. Het weidse landschap is adembenemend en je gaat al snel dagdromen over hoe men leeft in dit ruige landschap. De gids kan onderweg al je vragen beantwoorden, en voor je het weet zie je de rode duinen van de Namib Woestijn opdoemen. We verblijven hier twee nachten om volop van dit gebied te kunnen genieten. Nadat je in de accommodatie bent gesetteld, bezoeken we de Sesriem Canyon: een natuurlijke kloof die miljoenen jaren geleden is uitgeslepen door de eens machtige Tsauchab rivier. We proberen er tijdens zonsondergang te zijn, want de veranderende schaduwen en het zachte licht op de voorgrond zijn perfect voor de foto’s.

Namib-Naukluft Namibia
Namib-Naukluft Namibia
Namib-Naukluft Namibia

Dune 45, Deadvlei & Sossusvlei

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Vervoer Private Bus (1:00h), By Foot (1:30h)

Rise and shine! We staan op bij het eerste licht om tijdens de koele ochtenduren in de Namib woestijn te zijn. Gelukkig verblijven we nét buiten het nationale park, zodat we bij de poort kunnen staan zodra deze open gaan. De eerste stop is Dune 45, voor een wandeling over de rug van deze eeuwenoude duin. Het uitzicht is absoluut de moeite waard. Je hoeft niet eens helemaal naar boven, het uitzicht op de glinsterende duinen is ook halverwege al onvergetelijk.

Na deze sportieve start duiken we dieper de woestijn in. Hou je ogen open om onderweg Gemsbok (ook bekend als Oryx) te spotten, misschien wel de mooiste antilope van het zuidelijk halfrond! Een 4x4 trail en nog een korte wandeling brengt je naar de Deadvlei: een uitgedroogde pan met donkere oude dode bomen die afsteken tegen de witte pan en de fel oranje duinen eromheen. Een surrealistische droom!

Na het ontdekken van de Deadvlei keren we terug naar het kamp. Er is tijd om lekker te ontspannen, een verfrissende duik te nemen en een koud drankje te drinken. Vanavond geniet je van een maaltijd in de nabijgelegen lodge, onder de Afrikaanse hemel.

Swakopmund Namibia
Mondesa Cultural Tour Swakopmund
Swakopmund Namibia

Mondesa Culturele Stad Tour

Flamingo Lagoon

Inclusieve maaltijden: Breakfast

Vervoer Private Bus (5:30h)

Tijd voor de kust! Swakopmund is een heerlijk verfrissende bestemming, vooral na het verblijf in de woestijn. Het stadje ligt direct aan de Atlantische Oceaan en is omgeven door woestijnduinen. Voordat we Swakopmund bereiken, maken we een tussenstop in Walvis Bay bij de Flamingo Lagoon waar we, hopelijk, deze kleurrijke vogels in grote aantallen kunnen aanschouwen!

Vanmiddag krijg je een uniek inzicht in het heden en verleden van Namibië. Na een inleiding over het koloniale verleden van Swakopmund gaan we naar Mondesa, een township net buiten de stad. Je leert deze vriendelijke gemeenschap van Namibiërs van verschillende stammen kennen door de plaatselijke markt te bezoeken, traditioneel eten te proeven en bekende leden van de gemeenschap te ontmoeten. Mondesa is ontstaan tijdens de apartheid, toen de steden van Namibië verdeeld waren in de "stad", waar rijke blanken woonden, en de "plaats", waar zwarten gedwongen werden te verblijven. Vandaag de dag is Mondesa een smeltkroes van verschillende culturen en etniciteiten die zich voortdurend ontwikkelt.

De avond is ter vrije besteding. Geniet van een heerlijke maaltijd bij een van de restaurants met uitzicht op zee, bijvoorbeeld!

Cape Cross Seal Colony
Brandberg, Damaraland
Brandberg White Lady Lodge

Cape Cross Zeehondenkolonie

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Vervoer Private Bus (4:00h)

Na een verfrissende dag in de stad trekken we weer de ruige natuur in. Eerst stoppen we bij Cape Cross, de thuisbasis van een kolonie van 200 000 tot 250 000 Kaapse pelsrobben. De aanblik van duizenden zeehonden die zonnen op het strand en dartelen in de branding is behoorlijk indrukwekkend!

Vervolgens gaan we naar de regio Damaraland, waar we de komende twee dagen zullen doorbrengen. Allereerst: Brandberg! Een indrukwekkende bergketen, de thuisbasis van oude rotstekeningen en de (seizoensgebonden) zeldzame woestijnolifanten. We rijden door het bijna kale landschap naar Brandberg White Lady Lodge, de accommodatie voor vanavond.

Vanavond brengen we je naar een speciale plek om de zon onder te zien gaan achter de Brandberg Mountain. Neem je verrekijker weer mee, want je weet nooit wat je vanaf dit hoge uitkijkpunt kunt spotten. Het diner wordt geserveerd in het restaurant van de White Lady Lodge. Geniet van de weelderige tuin en het zwembad, en misschien zie je zelfs de twee schattige stokstaartjes die hier rondrennen!

Brandberg, Damaraland
Twyfelfontein
Twyfelfontein Sundowners

Damaraland Nature Drive

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Vervoer Private Bus (4:00h), Offroad vehicle (2:30h)

Voordat we Brandberg verlaten, ga je deze ochtend eerst op een Nature Drive door Damaraland. Misschien heb je geluk en spot je de zeldzame woestijnolifanten! Deze olifanten zijn iets kleiner in vergelijking met de olifanten die je in de nationale parken ziet en kunnen extreem grote afstanden afleggen. Afhankelijk van het regenseizoen kunnen ze worden gespot bij de Ugab rivier. Waarnemingen kunnen niet worden gegarandeerd, maar als er één plek in Namibië is om deze indrukwekkende reuzen te zien, dan is het hier.

Na de Nature Drive, gaan we naar een andere bestemming in Damaraland: Twyfelfontein. De thuisbasis van oude rotsschilderingen, gravures en massieve rotspartijen die opvallen in het vlakke, uitgestrekte land. Vanavond verblijf je op een héél bijzondere plek. Twyfelfontein Country Lodge ligt verscholen tussen de rotsen, met weidse uitzichten over de Aba Huab vallei. Een luxe oase in the middle of nowhere. Geniet ervan, je hebt het verdient!

Twyfelfontein UNESCO Rock Engravings
Damaraland Namibia
Damaraland Living Museum

Twyfelfontein UNESCO site

Damaraland Living Museum

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Vervoer Private Bus (4:30h)

Je kunt Damaraland niet verlaten zonder een bezoek aan de rotstekeningen en gravures van Twyfelfontein. Dat is dan ook precies wat we deze ochtend gaan doen! De rotstekeningen zijn door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed en variëren van 2000 tot 10.000 jaar oud. Een lokale gids neemt je mee op een wandeling naar de tekeningen, en legt meer uit over de schilderingen en gravures. Dit geeft een prachtig inzicht in de geschiedenis van het gebied en de mensen die er leefden.

Hierna duik je verder de Damara cultuur in tijdens een bezoek aan het Damaraland Living Museum. Dit is een community project dat een uniek inzicht geeft in de traditionele leefwijzen van de Damara-stam, maar ook in de moderne manieren waarop het leven tegenwoordig verloopt. In het dorp ervaar je de dagelijkse routine, inclusief dansen, zingen, traditionele spelletjes, vuur maken en nog veel meer.

Vanuit Twyfelfontein gaan we landinwaarts richting Etosha National Park. Vanavond verblijf je in een comfortabele lodge, slechts 25 km buiten de poorten van het Nationale Park. Bij aankomst kan je genieten van het zwembad en de bar of van het comfort van je kamer. Ontspan, geniet en verheug je maar op de safari van morgen!

Onguma Etosha Gamedrive
Etosha National Park
Etosha National Park

Gamedrive in Etosha

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Lunch, Dinner

Vervoer Private Bus (6:00h)

Ben je klaar om op safari te gaan? Vandaag breng je de hele dag door in Etosha National Park. Lucky you! Het unieke landschap in Etosha maakt dat het met geen ander wildpark in Afrika te vergelijken is. Uitgestrekte, open vlaktes zo ver het oog reikt, met in het midden een enorme zoutpan. De contrasterende kleuren zijn bijna surrealistisch en je moet vaak twee keer knipperen voordat je kunt bevatten waar je naar kijkt. Bonus: door het gebrek aan begroeiing én water is het heel gemakkelijk om wilde dieren te spotten! Dieren wordt vaak gezien bij de waterpoelen, en de iconische omtrek van een olifant aan de horizon is moeilijk te missen.


Een lokale gids neemt je mee op een gamedrive in een open 4x4 voertuig langs de zoutpan. Een uitstekende plek om wild te spotten, want er zijn veel waterpoelen langs deze grens.

Waterberg Plateau Namibia
Waterberg Plateau National Park Namibia
Waterberg Plateau National Park Namibia

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Vervoer Private Bus (3:00h)

Vandaag ga je op weg naar de Waterberg. De Waterberg is een massieve tafelberg die tot 200 meter uit de vlakten van de Omaheke oprijst. Het is een weelderig en groen natuurreservaat dat in schril contrast staat met de droge en dorre gebieden die je tijdens deze reis al hebt gezien.

De komende twee nachten slapen we in Waterberg Valley Lodge. Deze accommodatie ligt op een heuvel in een brede vallei en heeft prachtig uitzicht op de groene vallei en de rode bergrotsen. De lodge is eenvoudig, maar de perfecte plek om van het uitzicht te genieten! Er is ook een klein zwembadje om af te koelen.

Waterberg Plateau National Park Namibia
Waterberg Wilderness Waterberg Valley Lodge
Waterberg Wilderness Waterberg Valley Lodge

Rhino Tracking Drive Waterberg

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Vervoer Offroad vehicle (3:00h)

Deze ochtend heb je rustig de tijd om te genieten van de Waterberg, en is er de mogelijkheid om met de gids op pad te gaan op een sportieve hike.

In de namiddag staat er een bijzondere activiteit op het programma: Rhino Tracking! Een van de rangers neemt je mee op een gamedrive door het bushveld aan de voet van de Waterberg, op zoek naar de ongrijpbare neushoorn. Indien er een neushoorn wordt gevonden, is het misschien zelfs mogelijk om het voertuig verlaten en dit bijzondere dier van dichtbij te observeren. Wow! Na deze unieke ervaring geniet je van een diner met uitzicht op de majestueuze Waterberg.

Windhoek Namibia
Pilot Tour Namibia xnaDE 77302 Joe's Beerhouse
Pilot Tour Namibia xnaDE 77302 Joe's Beerhouse

Visit Joe's Beerhouse

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Lunch

Vervoer Private Bus (3:30h)

Goedemorgen! Deze ochtend ben je vast gewekt door de (inmiddels) bekende geluiden van de Afrikaanse bush. Na het ontbijt gaan we weer op weg, deze keer terug naar Windhoek. De laatste dag van de reis brengen we door in deze stad, gelegen in een mooie vallei met gebouwen in de Duitse bouwstijl. Als groep gaan we lunchen in Joe's Beerhouse, een iconisch restaurant in Windhoek! Het is een beetje toeristisch, maar toch een geweldige ervaring vanwege het eigenzinnige interieur en het heerlijke eten. Drink bier, eet vlees en geniet!

Aangezien je vlucht vanavond vertrekt, zorgen wij ervoor dat je je voor vertrek kunt opfrissen in Urban Camp, een van onze vertrouwde partners in Windhoek. Hier kan je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen, het zwembad en kan je je omkleden in een van de voor ons gereserveerde tenten.

Vanavond begin je aan de terugreis. Met een camera vol foto's en een hart vol nieuwe ervaringen vlieg je terug naar huis. Dankjewel voor het reizen met Africaventura, we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Plane Sky Clouds
Plane home xnaDE77302
airport

Welkom thuis! We hopen dat je een goede vlucht hebt gehad.

Data en prijzen

Start

Einde

Info

Gids

Vluchten

Beschikbaarheid

Prijs

16

okt.

2024

28

okt.

2024

Beschikbaar

Vanaf

EUR 4.190

Info

Beste seizoen om woestijnolifanten te spotten!:

Gids

Ludmilla

Ludmilla

De gids voor deze tour

Mijn naam is Ludmilla Haimbodi, geboren en getogen in Windhoek, de hoofdstad van Namibië. Ik hou van reizen, het ontmoeten van verschillende mensen en het leren van verschillende culturen. Ik ben eerlijk, sta elke dag open om te leren en ben niet diplomatiek.

Ik ben in 2009 begonnen als gids in opleiding bij Pack Safaris. Daarna ben ik begonnen als freelance gids tot op heden. Ik gids voornamelijk Engelse en Duitse gasten in Namibië en over de grenzen naar Botswana, Zambia en Zimbabwe.

Ik hou van wat ik doe omdat het een passie is! Het maakt me gelukkig om mensen met verschillende achtergronden te ontmoeten en naar de gezichtsuitdrukkingen te kijken wanneer hun adem wordt benomen door de diverse landschappen en de stilte die hen zo emotioneel maken! Ik krijg het voorrecht om verschillende culturele ervaringen van het prachtige Namibië en nog veel meer onvergetelijke herinneringen te delen.

Vluchten

Verwachte vluchtdata

Bij deze reis werken wij niet met één specifieke luchtvaartmaatschappij. Naar alle waarschijnlijk zal de vlucht in de avond vertrekken en de volgende ochtend in Windhoek aankomen, met één van de volgende luchtvaartmaatschappijen:

Qatar Airways, Emirates, Turkish Airline, British Airways, Condor, Airfrance KLM, Ethiopian Airlines, Lufthansa/Eurowings Discover.

De aangegeven vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen zijn naar verwachting, deze kunnen veranderen op basis van beschikbaarheid en prijs.


of


16

okt.

2024

28

okt.

2024

Beste seizoen om woestijnolifanten te spotten!

Ludmilla
Beschikbaar

Vanaf

EUR 4.190


of


Gewenste datum niet beschikbaar? Neem contact op

Info

Eenpersoonskamer toeslag

Bij de online boeking kan je kiezen voor de optie "kamer delen (indien mogelijk)". Als geen enkele andere deelnemer van hetzelfde gender voor deze optie kiest, wordt je ondergebracht in een eenpersoonskamer. De kosten van de eenpersoonskamer bedragen EUR 325. Africaventura betaalt 50% van de toeslag, de rest is voor eigen rekening. Wij brengen je ongeveer maand voor het begin van de tour op de hoogte.

Inbegrepen

Langeafstandsvlucht van/naar Amsterdam in economy class (incl. taxes & fees) * Andere vertrekluchthavens in België of andere landen op aanvraag.

Luchthavengelden/-belastingen en luchtverkeersheffingen

Binnenlandse transfers per bus en jeeps zoals beschreven in het programma

Overnachtingen

Alle tours en activiteiten zoals beschreven in het programma

Entreegelden voor alle in het programma beschreven bezienswaardigheden

Ontbijt (dagelijks), lunch (2x) en diner (10x) indien vermeld in het programma

Engels sprekende gids

Niet inbegrepen

Reisverzekering

Recensies

P1

Marcel Geert H Van Dessel

Groepsrondreis Namibië

verkenner

Wij hebben enorm genoten van deze avontuurlijke reis. Van het begin tot het einde was elke dag een belevenis. Zeer gevarieerd. Toffe gids die ons veel heeft bijgebracht over Namibië. Hele mooie lodges. Voor herhaling vatbaar. Een reis om nooit te vergeten. Ook een dikke pluim voor Emke die steeds bereikbaar is en je helpt waar nodig....

P1

Dirk Schauvaerts

Groepsrondreis Namibië

verkenner

Met 6 reizigers en onze sympathieke gids Mao trokken we door Namibië. Het immense landschap zal ons voor altijd bijblijven. Zuid Afrika biedt iets meer variatie maar in Namibië krijg je nog meer het echte Afrika gevoel. Programma van Africa Ventura is gevarieerd met voldoende comfort in de gekozen accommodaties. Persoonlijke aanpak van reisorganisator Emke doorheen het hele traject verdiend een speciale vermelding. Een voorbeeld van hoe je als klant wil benaderd worden. Wat mij betreft kan ik dus Africa Ventura van harte aanbevelen.

xna NL 78709

Annemieke N

Groepsrondreis Namibië

verkenner

Zowel de (optionele) 4 dagen in Kaapstad als ook de rondreis in Namibië, inclusief de accommodaties, waren goed georganiseerd en van hoge kwaliteit. Wat de reisbeschrijving beloofde werd ook waargemaakt. Hoogtepunten waren voor mij de pinguïns en de fietstocht langs wijnboerderijen in Kaapstad, en in Namibië was elke dag weer anders en absoluut een feestje. De panoramische rondvlucht van woestijn naar kust was een unieke ervaring. De reisbegeleiding van Tanya en Jurgens, met zoveel trots op, en kennis van, hun land was geweldig.

Reisdagboek

De avonturen van onze reizigers

P1
P1
P1

FAQ's

Wij adviseren je altijd een reisannuleringsverzekering af te sluiten, omdat het altijd kan gebeuren dat je kort voor de vertrekdatum door een onvoorziene ziekte, ongeval of andere redenen niet aan de reis kan deelnemen. Het afsluiten van een repatriëringsverzekering wordt sterk aanbevolen.

Wanneer je bij Africaventura-reis met een VISA-creditcard betaalt, ben je meestal gedekt, maar controleer dit bij de bank.

Indien je geen verzekering wenst af te sluiten, kan Africaventura niet aansprakelijk worden gesteld.

Volgens onze algemene voorwaarden kunnen wij de reis annuleren als het minimum aantal deelnemers niet is bereikt tot 32 dagen voor aanvang van de reis.

In de regel informeren wij je twee maanden van tevoren om alternatieven te bespreken. Je kunt dan bijvoorbeeld een andere vertrekdatum of een alternatief land van bestemming kiezen. Als deze opties je niet bevallen, betalen wij de reeds betaalde reiskosten volledig terug. Zodra een reis gegarandeerd is, markeren wij dit op onze pagina "Data & Prijzen".

Voor reizigers uit landen met een risico op gele koorts is een inentingsbewijs tegen gele koorts vereist. Ook al wordt dit niet altijd gecontroleerd, officieel is dit ook vereist bij doorreis vanuit een land (bijvoorbeeld Ethiopië) met een risico op Gele Koorts. Daarom raden wij aan te reizen met uw Gele Koorts Certificaat.


Een volledige lijst van landen met een risico op gele koorts is hier te vinden.

Wij raden onze reizen niet aan voor mensen met beperkte mobiliteit. In de lodges bijvoorbeeld liggen de kamers vaak op 500m van het hoofdgebouw. Wij raden een goede lichamelijke conditie aan, maar er zijn geen activiteiten die een hoge fysieke conditie vereisen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij proberen het programma zoveel mogelijk te hetzelfde te houden. Wegens beschikbaarheid kan het zijn dat we de accommodatie moeten veranderen voor een vergelijkbare accommodatie of de volgorde van de activiteiten. Op basis van feedback van reizigers kan het reisschema ook worden gewijzigd om de rondreis te verbeteren.

Je wordt hierover geïnformeerd door jouw contactpersoon of ter plaatse door de gids.

Het is altijd mogelijk om de reis te annuleren. In dit geval kan je van ons een redelijke vergoeding verwachten, die als volgt kan worden vastgesteld (als percentage van de reissom), rekening houdend met het tijdstip van terugtrekking, de verwachte besparing van kosten en de verwachte werving door een alternatief gebruik van de reisdiensten:

Voor boekingen in het CLASSIC-tarief:

  • tot 65 dagen voor vertrek 20%
  • van de 64e tot de 30e dag voor vertrek 25%
  • van de 29e tot de 15e dag voor vertrek 45%
  • van de 14e tot de 7e dag voor vertrek 60%
  • vanaf de 6e dag voor vertrek 80%
  • op de dag van vertrek en in geval van niet opdagen 90%

Voor boekingen in het FLEXI-tarief

  • tot 65 dagen voor vertrek 0%
  • van de 64e tot de 30e dag voor vertrek 20%
  • na 29 dagen voor vertrek zijn de annuleringskosten gelijk aan die van het CLASSIC-tarief

Volg deze link voor meer informatie over onze algemene voorwaarden.

Groepsrondreis Namibië

4,9

(4)

verkenner

Vanaf

EUR 4.1902024 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Boek een video consultatie

15min persoonlijk consult

Emke