Africaventura Logo Colour Flate
Namib-Naukluft Namibia

Rondreis Namibië 2 weken

een weids land vol contrasten

Vanaf: EUR 3.790

Groepsrondreis Namibië

13 DAGEN, incl. vlucht, 4-8 reizigers

2 Recensies

Explorer

Delen

Zie kaart

13 dagen, incl. vlucht

2 Recensies

Explorer
De hoogtepunten

Ervaar de magie van Sossusvlei

Ga op safari in Etosha National Park

Leer de geheimen van de Kalahari

Bezoek Windhoek, de hoofdstad van Namibië

Africaventura "Plus"

Proef traditioneel eten in een township in Swakopmund

Duik in de Damara cultuur

Volg de sporen van een neushoorn in Waterberg

Slaap in een lodge tussen eeuwenoude rotsen

Namibië, een weids land vol contrasten. Van de kleurrijke woestijn, tot de vlaktes van Etosha National Park en van de ruige kust tot rotsformaties in Damaraland. Combineer dat met een rijke historie en cultuur en je kunt je voorstellen waarom Namibië vol verrassingen zit. In deze reis, maak jij het allemaal mee!

Na aankomst in Windhoek gaat de reis direct door naar de Kalahari woestijn, om rustig te acclimatiseren aan het Afrikaanse klimaat. Naast het genieten van de schoonheid van de rode duinen, maak je een spannende avondwandeling op zoek naar schorpioenen.

Vanuit de Kalahari gaat de reis door naar Namib woestijn, waar je de magie van de beroemde Sossusvlei zult ervaren. Beklim een eeuwenoude duin, maak die 'once in a lifetime' foto en neem het allemaal in je op. Dit is Namibië!

Na een verblijf in de woestijn is het kustplaatsje Swakopmund een verfrissende bestemming, waar je zowel van het strand kunt genieten als meer leren over de koloniale geschiedenis van Namibië. Na de kust zetten we koers naar Damaraland, waar je de kans hebt om eeuwenoude rotstekeningen te zien, en misschien zelfs een zeldzame woestijnolifant..

In Etosha National Park staat je een safari als geen ander te wachten! Uitgestrekte, open vlaktes zo ver het oog reikt, met in het midden een enorme zoutpan. Na Etosha gaat de reis weer terug naar de bruisende metropool Windhoek. In slechts twee weken heb je alles gezien. Het allerbeste van Namibië, met een twist.

video
Namib-Naukluft Namibia
Twyfelfontein Sundowners
Mondesa Cultural Tour Swakopmund

Reviews

xna NL 78709

Annemiek Nan

Groepsrondreis Namibië

Explorer

April 2023

Zowel de (optionele) 4 dagen in Kaapstad als ook de rondreis in Namibië, inclusief de accommodaties, waren goed georganiseerd en van hoge kwaliteit. Wat de reisbeschrijving beloofde werd ook waargemaakt. Hoogtepunten waren voor mij de pinguïns en de fietstocht langs wijnboerderijen in Kaapstad, en in Namibië was elke dag weer anders en absoluut een feestje. De panoramische rondvlucht van woestijn naar kust was een unieke ervaring. De reisbegeleiding van Tanya en Jurgens, met zoveel trots op, en kennis van, hun land was geweldig.

client

Yolanda R

Groepsrondreis Namibië

Explorer

April 2023

Deze reis bevatte een heel afwisselend programma: natuur, cultuur, folkore, kennismaking met de verschillende stammen, rondvlucht in een klein vliegtuigje boven de Zandduinen op weg naar Swakopmund en natuurlijke de prachtige safari’s in Etosha en Waterberg. Goede afwisseling tussen programma en vrije tijd. Accommodaties waren uitstekend. Vaak met zwembad(je) voor de broodnodige verkoeling. Uitgebreide ontbijt en diners. Het fijne van deze reisorganisatie is dat je in een klein groepje reist. In ons geval 5 personen plus gids.


2023 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Boek een video consultatie

15min persoonlijk consult

Emke