Africaventura Logo Colour Flate
Mantenga Nature Reserve, Cultural Village, eSwatini

eSwatini

Vriendelijk en kleurrijk

Mantenga Nature Reserve, eSwatini

Ondanks het feit dat eSwatini (voorheen bekend als Swaziland) een van de kleinste landen op het zuidelijk halfrond is, maakt het zijn gebrek aan grootte meer dan goed met een enorm gevarieerd aanbod aan activiteiten. Als laatst overgebleven absolute monarchie van Afrika, zijn cultuur en erfgoed diep verankerd in alle aspecten van het Swazi leven. Naast de rijke cultuur zorgt de vriendelijkheid van de bevolking ervoor dat alle bezoekers zich echt welkom en veilig voelen. Voeg daarbij de adembenemende landschappen van bergen en valleien, bossen en vlakten; plus de wildreservaten, en je hebt alle het beste van Afrika in een klein, maar perfect gevormd en gastvrij land.

Artisan Weaver Group eSwatini
Mantenga Nature Reserve, eSwatini
Malandela's, Malkerns, eSwatini

Interessante weetjes over eSwatini

eSwatini is de laatste absolute monarchie in Afrika - wat koning Mswati III zegt, geldt. Zijn moeder, koningin-moeder Ntfomb, is de op één na machtigste.

De koningen van eSwatini zijn polygaam - koning Mswati III heeft 15 echtgenotes en zijn vader, Sobhuza II had er 70.

Vóór 1968 waren er geen gevangenissen in eSwatini - De reden hiervoor is vrij heftig: wie schuldig werd bevonden aan ernstige misdaden, werd naar de top van de Nyonyane Berg (ook bekend als Execution Rock) gemarcheerd, en van de top geduwd.

eSwatini heeft twee hoofdsteden - De steden Mbabane en Lobamba zijn de belangrijkste machtscentra van het land. Lobamba is de traditionele hoofdstad, terwijl Mbabane de administratieve hoofdstad is.

In eSwatini kan je zowel witte als zwarte neushoorns spotten


2024 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Emke