Africaventura Logo Colour Flate

Neem contact op

Namib Naukluft Sesriem Namibia

Jouw voordelen

waarom reizen met Africaventura

Geen tussenpersoon

Skeiding Guest Farm

Om ervoor te zorgen dat je niet alleen van de beste kwaliteit accommodatie en activiteiten kan genieten, maar ook tegen de best mogelijke prijs, werken wij niet met tussenpersonen. Jij boekt bij Africaventura en wij boeken rechtstreeks bij lokale leveranciers. Er is geen extern bureau betrokken om de zaken namens ons af te handelen, iets wat gebruikelijk is bij in Europa gevestigde reisorganisaties. In plaats daarvan wordt de ontwikkeling en organisatie van de Africaventura reizen volledig verzorgd door ons eigen team ter plaatse in Zuid-Afrika. Dit betekent dat we rechtstreeks kunnen onderhandelen over prijzen en persoonlijk contact hebben met onze leveranciers: zowel de lodge-eigenaren als hun personeel, die rechtstreeks met onze reizigers te maken hebben.

Onze gidsen

Robberg Nature Reserve

Een uitstekende reisgids is waarschijnlijk een van de belangrijkste aspecten van een groepsreis. Daarom is het aannemen en opleiden van de beste Tour Conductors (onze gidsen) voor ons een topprioriteit. Wij hebben ervoor gekozen om te werken met een klein kernteam van reisleiders die zich op grond van hun ervaring en passie specialiseren in een van onze reizen. Na een uitgebreide sollicitatie- en inwerkprocedure volgen onze reisleiders regelmatig opleidingen en spelen zij een belangrijke rol bij de verfijning van ons aanbod.

Africaventura Plus

Namibia Crystals

Misschien ben je de term "Africaventura Plus" tegengekomen in onze reisbeschrijvingen. Dit verwijst naar de kleine dagelijkse gemakken die we in sommige dagen van de reis inbouwen, om er zeker van te zijn dat je niets van de bestemming hoeft te missen. Zoals je weet, besteden wij veel tijd aan het vinden en het testen van de beste routes, het verkennen van onbekend terrein en het vinden van de beste accommodaties en restaurants. Daarnaast proberen we elke dag nieuwe ontdekkingen te doen die jouw reis nog specialer zullen maken. Dit is Africaventura Plus, een cadeautje van ons!

Soms krijg je een extra maaltijd op een dag dat je op een plek bent waar het eten echt bijzonder is, en we graag willen dat je het probeert. Het kan ook een kijkje achter de schermen zijn of een privé georganiseerde activiteit. Laat je verrassen!

Aanwezig ter plaatse

Swakopmund Namibia

Alles wat je meemaakt op een reis met Africaventura is zorgvuldig geselecteerd, uitgeprobeerd en getest door ons team. Aangezien wij in Zuid-Afrika werken en wonen, is het heel gemakkelijk om naar nieuwe bestemmingen te reizen en routes, accommodatie en activiteiten uit te proberen. Dit laat weinig ruimte voor onaangename verrassingen of niet-authentieke ervaringen tijdens de reis.

Een team van deskundigen

Armin Junkhun TC Namibia DE

Africaventura is ontstaan uit een passie voor het Afrikaanse continent en een verlangen om de unieke diversiteit van elke bestemming te delen. Ons doel is dat jij als een ambassadeur van het Afrikaanse continent, met zin om snel terug te komen en meer bestemmingen op het continent te ontdekken.

Ons hele team is gepassioneerd door het Afrikaanse continent en reizen: maak kennis met hun team en hun beschrijvingen, zodat je kan zien hoeveel passie onze reisspecialisten en reisleiders hebben voor dit continent. Je bent echt in goede handen!

Duurzaam reizen

eSwatini Cultural Day

De wereld ontdekken moet een positieve impact hebben. Daarom zullen jouw reizen altijd voldoen aan specifieke eisen zodat je de tijd van je leven kan hebben, met een gerust hart.

Wannneer jij op reis gaat met Africaventura:

  • Wordt jouw reis volledig CO2 gecompenseerd
  • Ondersteund jouw reis de vSocial Foundation
  • Is jouw reis duurzaam gebouwd
  • Reis je met respect voor lokale flora, fauna en communities
  • Reis je met een gecertificeerde touroperator

Modules: hoe je jouw reis kan personaliseren

Victoria Falls Zimbabwe

Optionele modules geven je de mogelijkheid de reis nog meer te personaliseren en geweldige ervaringen toe te voegen buiten het normale reisschema. Zo kan je de diversiteit van jouw bestemming nog intenser beleven of zelfs een uitstapje naar een ander land in het reisschema opnemen! Sommige modules zijn het best geschikt voor of na het begin van de hoofdreis, omdat ze meerdere dagen op een andere bestemming of zelfs in een ander land kunnen omvatten. Andere modules kunnen tijdens de hoofdroute worden geboekt, maar vallen altijd binnen een periode van geplande vrije tijd, zodat je geen enkel hoogtepunt van de oorspronkelijke reisroute hoeft te missen. Al tijdens het boekingsproces op onze website kan je modules bekijken en kiezen. Mocht je nog niet helemaal zeker zijn of en welke modules je wilt kiezen, is dat ook geen probleem! Wij zijn in dit opzicht flexibel en kunnen modules zelfs na de boeking nog aanpassen indien nodig. Neem de tijd en laat je door ons adviseren.

Een passende reisstijl

Damaraland Namibia

Bij Africaventura kan je een keuze maken tussen groepsreizen en privéreizen. Op onze groepsreizen ga je met een kleine (max. 10 personen!) groep gelijkgestemde globetrotters op pad. Tijdens de hele reis is er een reisleider aanwezig die verantwoordelijk is voor het dagprogramma, je van interessante informatie verschaft en de privébus bestuurt waarin je reist.

Wil je liever op reizen alleen met je gezin, partner of vrienden? Met een self-drive tour georganiseerd door Africaventura, volg je een route die zorgvuldig is ontworpen door deskundigen, maar ben je uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor het gaan van A naar B. De huurauto, accommodatie en sommige activiteiten worden geregeld door ons, en je hebt het voordeel van insider tips, en een lokale contactpersoon in geval van nood of andere problemen. Bovendien kan je ook nog de keuze maken tussen een reis waarbij je meestal in comfortabele accommodatie verblijft, of en een meer avontuurlijke reis waarbij je in een 4x4 met daktent reist en op campings verblijft.


2024 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Emke