Africaventura Logo Colour Flate

Neem contact op

Etosha National Park Namibia

Impressum

Africaventura

Ventura TRAVEL GmbH

Lausitzer Str. 31

10999 Berlin

Duitsland

Telefoon: +31 55 808 0369

Email: [email protected]

Amtsgericht Charlottenburg

Registratienummer: HRB 91577

Verkoopbelasting ID: DE230868881

Directeur: André Kiwitz

Disclaimer

Ondanks zorgvuldige controle van inhoud zijn wij niet aansprakelijk voor alle externe links op onze website. Op het moment van linken, was er geen illegale inhoud zichtbaar op de externe pagina's. Aangezien wij geen invloed hebben op de actuele en toekomstige vormgeving en inhoud van externe sites, distantiëren wij ons hierbij uitdrukkelijk van hun inhoud.

Foto rechten

De gebruikte foto's zijn afkomstig van Africaventura medewerkers, Africaventura reisleiders, Africaventura reizigers, Africaventura vrienden, Shutterstock, fotolia, iStockphoto en vele andere fotografen. Door het klikken op de foto, dan worden gezien wie de auteur is.

Informatie over consumentengeschillen

De Europese Commissie heeft een platform voor onlinegeschillenbeslechting (ODR) opgezet, dat voor consumenten en handelaren toegankelijk is via de link: http://ec.europa.eu/odr. Wij willen erop wijzen dat wij volgens § 36 VSBG (wet op de beslechting van consumentengeschillen) niet deelnemen aan een geschillenprocedure voor een arbitragecommissie voor consumenten en hiertoe ook niet wettelijk verplicht zijn.


2024 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Emke