Africaventura Logo Colour Flate

Neem contact op

Twyfelfontein Sundowners

Kies het tarief dat bij jou past

en boek je reis op jouw manier

 Gamedrive Safari

Het Klassieke Tarief is onze betaalbare optie. Hiermee kun je tegen een kleine vergoeding omboeken of tot 65 dagen voor vertrek 80% van de reissom terugkrijgen.

Flexi-tarief voor extra flexibiliteit. Met Flexi kun je tot 65 dagen voor vertrek de reis kosteloos omboeken of annuleren. Daarnaast heb je tot 45 dagen voor vertrek de mogelijkheid tot voordelig omboeken en restitutie van 90% van de reissom.

CLASSIC: ons voordelige tarief

calendar rebooking icon

Standaard omboeking

refund hand icon

Vroege annulering

Mondesa Cultural Tour Swakopmund xnaDE77302

Omboekingen zijn mogelijk tot 65 dagen voor vertrek tegen een kleine vergoeding. Dit loopt op tot € 100 per persoon tot 30 dagen voor vertrek. Daarna zijn de annuleringsvoorwaarden van het Classic-tarief van toepassing.

Wanneer je tot 65 dagen voor vertrek annuleert, ontvang je 80% van de reissom terug. Hoe dichter je bij het vertrek komt, hoe kleiner de terugbetaling zal zijn.

FLEXI: voor volledige gemoedsrust

calendar rebooking icon

Gratis, flexibel omboeken

refund hand icon

Annuleren op korte termijn

Urban Safari Cape Town

Omboeken zonder gedoe en stress tot 65 dagen voor vertrek en daarna tegen alleen de Flexi-fee tot 30 dagen voor vertrek.

Onze terugbetalingsbelofte: Als je jouw reis moet annuleren, betalen wij je de volledige kosten terug, zonder vragen te stellen, tot 65 dagen voor vertrek. Tot 45 dagen voor vertrek betalen wij je zelfs nog 90% van de reissom terug.


2024 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Emke