Africaventura Logo Colour Flate
Namib Naukluft Sesriem Namibia

Boek en reis met een gerust hart

Alles wat je moet weten

Cape Town South Africa

Door Covid hebben velen van ons al een tijd niet meer kunnen reizen als voorheen. Veiligheid is onze nummer één prioriteit, en wij willen dat je onze reizen zonder zorgen tegemoet gaat. Wij zijn er voor je gedurende de hele reis, zodat je met een gerust hart de wereld kan ontdekken. Sinds wij weer reizen organiseren, zijn er al vele reizigers gezond vertrokken en weer naar huis gekeerd. Wij houden ons aan de aanbevelingen van de World Healt Organisation (WHO) en de protocollen voor veilig reizen van de World Travel & Tourism Council (WTTC). Als touroperator houden wij ons voortdurend aan deze richtlijnen om ervoor te zorgen dat je je veilig voelt.

Volledige veiligheid en volledige flexibiliteit

calendar rebooking icon

100% gegarandeerd: volledige en flexibele omboeking zonder gedoe, complexiteit en stress.

vaccine covid icon

100% beschermd: Wij nemen alle maatregelen om je bescherming te waarborgen.

Covid World Heart icon

100 % gedekt: Als je voor of tijdens de reis in quarantaine moet, zijn wij er voor je.

VOOR DE REIS

Artisan Weaver Group eSwatini

Flexibel boeken. 0% wijzigingskosten. 100% gemoedsrust

Plan jouw reis zonder zorgen of stress, of het nu volgende maand is of volgend jaar. Het is heel eenvoudig: de reis kan na boeking tot 65 dagen voor vertrek worden gewijzigd of terugbetaald. Bovendien vragen wij slechts een kleine aanbetaling om jouw reis te bevestigen.

Flexibele betaling: Betaal de reis in termijnen; wanneer en zoveel als je maar wilt, tot vier weken voor vertrek.

Stressvrij omboeken: Boek met een gerust hart in de wetenschap dat je jouw reis tot 65 dagen voor vertrek om kan boeken, ongeacht de reden.

Onze terugbetaal belofte: Zelfs de meest goed georganiseerde plannen kunnen op elk moment veranderen. Mocht dit het geval zijn, garanderen wij een volledige terugbetaling tot 65 dagen voor uw vertrek.

Covid-compatibel: mocht je vóór vertrek ziek worden door Covid of in quarantaine moeten als gevolg van Covid, dan kan je met onze Covid-reisdekking kosteloos annuleren tot de dag vóór vertrek.

TIJDENS DE REIS

Waterberg Plateau National Park Namibia

Veiligheid eerst, tweede, derde en vierde.

Jouw gezondheid en veiligheid zijn altijd onze hoogste prioriteit geweest. Nu kan je met een gerust hart op reis, wij garanderen dat vanaf het moment van aankomst tot het moment van vertrek, alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen om je te beschermen zodat je volledig kan genieten van jouw reis.

100% beschermd: Al onze reisleiders zijn gevaccineerd.

100 % opgeleid: Wij kennen al onze gidsen persoonlijk. Allen zijn uitvoerig opgeleid in de COVID-19 veiligheidsprotocollen, waaronder hygiëne, eerste hulp, gezondheidszorg en crisisbeheer.

100% gedekt: Mocht quarantaine in het buitenland nodig zijn als gevolg van een Covid-uitslag, dan dekt onze Reassured Travel polis de kosten via onze verzekeringspartner HanseMerkur.

Dagelijkse schoonmaak: Of het nu op de weg of op het water is, al onze privévoertuigen en boten worden dagelijks grondig gereinigd. Ontsmettingsmiddel voor de handen en maskers zijn altijd aan boord.

Ontspanning zonder zorgen: Als klein en lokaal bedrijf zijn wij erg trots op onze accommodatiepartners. Samen hebben we een reeks nieuwe hygiëneprocedures ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je je veilig voelt.

Hoe kleiner hoe beter: Wij hebben altijd geloofd in kleine groepen. Ze creëren onmiddellijke vriendschappen en de kleine omvang geeft toegang waar die aan grotere groepen wordt ontzegd. Onze kleine groepen zorgen ervoor dat je dicht bij de actie bent, niet wordt blootgesteld aan een grotere menigte en een meer persoonlijke ervaring hebt.

Wij zijn er voor je: mocht je vragen hebben over reis, kan je altijd contact met ons opnemen.

VOORDAT JE NAAR HUIS GAAT

AFR csaf Pilot Trip 76010 Clarence Drive

Voor vertrek

Mocht je je zorgen maken na de reis, laat het ons weten. We geven toegang tot Covid testen voor vluchten, medische hulp of ondersteuning. Ons doel is dat je veilig en gerustgesteld thuiskomt.

Een gezond afscheid: wij helpen met testen indien nodig. Als je je niet goed voelt aan het einde van de tour, kan dit worden aangegeven en ondersteunen wij je met medische zorg en lokale hulp ter plaatse.

Altijd op de hoogte: Als er wijzigingen zijn voor terugkeer, zullen onze gidsen je altijd op de hoogte houden.


2023 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Emke