Africaventura Logo Colour Flate
Cape Town

Ontdek Kaapstad

met een gids

EUR 1.160

voor één persoon

EUR 660

van twee personen

Ontdek Kaapstad, de Moederstad! Word betoverd door de unieke ligging van deze stad tussen de zee en de Tafelberg. In vier dagen ontdek je de prachtige kustlijn van de stad, de unieke fauna, berglandschappen en beroemde wijngaarden. Voor deze extra module wordt een toeslag voor internationale en/of binnenlandse vluchten in rekening gebracht. Op verzoek zal Africaventura een prijsaanvraag indienen en een offerte sturen ter bevestiging.

Dag 1 • Welkom in Kaapstad!

Cape Town
Cape Town
Parker Cottage B&B

Welkom in Kaapstad! Na de landing op Cape Town International Airport word je opgewacht door een van onze vriendelijke lokale gidsen. Vanaf de luchthaven is het ongeveer 30 minuten rijden (ja, u rijdt aan de linkerkant van de weg ;)) naar uw accommodatie.

Je verblijft in Parker Cottage, een gezellig pension ingericht in de beroemde Kaapse erfgoedstijl, met modern en comfortabel meubilair.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor aanbevelingen van activiteiten en restaurants in de omgeving!

Transport: Private Bus (0:30h)

Dag 2 • Een rondje Kaapse schiereiland

Cape Town Boulders Beach Cape Point
Cape Town Boulders Beach Cape Point
Chapmans Peak

Boulders Beach

Cape of Good Hope

Chapmans Peak

Hout Bay Harbour

Rise and shine! Deze ochtend staan we lekker vroeg op, zodat we als eerste bij Boulders Beach aankomen, zeker de moeite waard! Boulders Beach is een beschutte baai met zacht wit zand, enorme rotsblokken en ijskoud water. Maar bovenal: hier wonen zo’n 3000 Afrikaanse Penguins! Hier zien we hoe deze beestjes hun dag doorbrengen: zonnebaden, zwemmen en waggelen over het strand. Een bijzonder gezicht!

Na het bewonderen van de pinguïns, trakteren we onszelf op een koffie to-go voordat we verder rijden naar Kaap de Goede Hoop. Kaap de Goede Hoop is door de geschiedenis heen van groot belang geweest voor zeelieden en ontdekkingsreizigers. Vanaf verschillende uitkijkpunten heb je prachtig uitzicht op de vuurtorens, de kustlijn en het ongerepte landschap.

Op de terugweg naar de stad rijden we over een van de mooiste kustwegen van het land: Chapman's Peak. Met een beetje geluk, spotten we hier ook nog een walvis! We eindigen de ochtend met een bezoek aan het vissersstadje Hout Bay, waar je langs de haven kan wandelen en kan genieten van een heerlijke "fish and chips".

Inclusieve maaltijden: Breakfast

Transport: Private Bus (2:00h)

Dag 3 • Proef de Kaapse wijnlanden

Franschhoek bike tour 2
Franschhoek Bike Tour
Glenwood Vineyards Franschhoek

Wine Tasting in Franschhoek

Bike & Wine Tour

Het is tijd om de beroemde Zuid-Afrikaanse wijn te proeven! Vandaag ga je naar de prachtige streek genaamd "Cape Winelands" waar je de beste lokale wijnen zult proeven samen met regionale maaltijden. Een bezoek aan een wijnboerderij is een absolute must tijdens een verblijf in Zuid-Afrika.

Van Kaapstad rijden we naar de Franschhoek Vallei. Vanaf daar, stappen we op een elektrische fiets! Terwijl je van boerderij naar boerderij fietst, verken je de wijngaarden van Franschhoek. Een gids zorgt voor voldoende verfrissingen en snacks. Na een bezoek aan vier wijnboerderijen keer je in de late namiddag terug naar Kaapstad voor een ontspannende avond.

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Lunch

Transport: Private Bus (2:00h), Bicycle (2:30h)

Dag 4 • Vertrek

Inclusieve maaltijden: Breakfast

Transport: Private Bus (0:30h)

Alle reizen met module 'Ontdek Kaapstad (met een gids)'


2023 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Emke