Africaventura Logo Colour Flate
Dyer Island Marine Big 5 Tour

Marine Big 5 Cruise

walvissen, zeehonden, dolfijnen en meer

Prijs: EUR 130

LET OP: Het seizoen om Southern Right Whales te spotten is normaal gesproken van juni - december, maar de rest van het jaar is het mogelijk om af en toe Bultruggen en Bryde's walvissen zien. Deze activiteit is het beste te ervaren tussen juni en december. Waarnemingen kunnen niet worden gegarandeerd, maar de ervaring tijdens deze maanden is over het algemeen de beste. Maak een cruise naar Dyer Island, waar je misschien het geluk hebt de Marine Big 5 te zien: Southern Right/Humpback/Bryde's Whales, haaien in de beroemde Shark Alley, Kaapse pelsrobben, de bedreigde Afrikaanse pinguïn en verschillende dolfijnsoorten. Dit gebied is ook de thuisbasis van een verscheidenheid aan zeevogels. Tijdens de cruise is er een bioloog aan boord die een leerzame en interessante ervaring belooft. De tour is inclusief koffie, thee en muffins bij aankomst, gevolgd door warme soep en brood na afloop.

Dag 1 • Hermanus

Dyer Island Marine Big 5 Tour
Dyer Island Marine Big 5 Tour
Dyer Island Marine Big 5 Tour

LET OP: Het seizoen om Southern Right Whales te spotten is normaal gesproken van juni - december, maar de rest van het jaar is het mogelijk om af en toe Bultruggen en Bryde's walvissen zien. Deze activiteit is het beste te ervaren tussen juni en december. Waarnemingen kunnen niet worden gegarandeerd, maar de ervaring tijdens deze maanden is over het algemeen de beste.

Maak een cruise naar Dyer Island, waar je misschien het geluk hebt de Marine Big 5 te zien: Southern Right/Humpback/Bryde's Whales, haaien in de beroemde Shark Alley, Kaapse pelsrobben, de bedreigde Afrikaanse pinguïn en verschillende dolfijnsoorten. Dit gebied is ook de thuisbasis van een verscheidenheid aan zeevogels. Tijdens de cruise is er een bioloog aan boord die een leerzame en interessante ervaring belooft.

De tour is inclusief koffie, thee en muffins bij aankomst, gevolgd door warme soep en brood na afloop.

Inclusieve maaltijden: Breakfast

Vervoer Private Bus (1:00h), Boat (2:00h)


2023 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Emke