Africaventura Logo Colour Flate

Neem contact op

Kayak with Seals Walvis Bay

Kayakken met zeehonden

in Walvis Bay

Prijs: EUR 60

Een ochtend in Pelican Point! Spring in een Kayak en peddel tussen de zeehonden en dolfijnen, naar het puntje van een afgelegen Pelican Point.

Dag 1 • Kayakken met zeehonden in Walvis Bay

Kayak with Seals Walvis Bay
Kayak with Seals in Walvis Bay
Kayak with Seals in Walvis Bay

De tour begint in Walvis Bay. Je wordt meegenomen in een 4x4 voor een mooie rit langs de Walvis Bay Lagune en de zoutmijnen naar Pelican Point. We stoppen onderweg om foto's te maken van de talloze flamingo's, pelikanen en andere vogels en wilde dieren. Na een uur bereiken we Pelican Point waar je begroet wordt door duizenden zeehonden. Neem plaats in je kajak en begin maar met peddelen! De zeehonden zijn erg vriendelijk en speels en niet bang voor de kajaks, zelfs niet als je vlak naast ze peddelt.

Je brengt ongeveer 1,5 uur door op het water, afhankelijk van de weersomstandigheden. De gids gebruikt een waterdichte camera voor foto's die je binnen enkele dagen ontvangt, zodat je je eigen camera niet nat hoeft te maken. Na het kajakken laden we ons op tijdens het ontbijt met wat vers brood en koffie en thee, voordat we teruggaan naar Walvis Bay. Terugkeertijd is tussen 12u00 en 12u30.

Inclusieve maaltijden: Breakfast


2024 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Emke