Africaventura Logo Colour Flate
Fish River Canyon Namibia

Ontdek de Fish River Canyon en Kalahari Noord

individueel met een huurauto

EUR 695/p

van twee personen

Verleng je reis en ontdek het noorden van de Kalahari en de Fish River Canyon in Namibië! Maak een self-drive tour door de woestijn naar de op één na langste canyon ter wereld. Ter plaatse verblijft je in een unieke lodge, Canyon Roadhouse (of vergelijkbaar), aan de rand van het nationale park. Deze lodge met zwembad is ingericht in een Route 66 stijl, alsof je wordt ondergedompeld in een filmset. In het park, per 4x4 of te voet, bewonder je de prachtige uitzichten. Je hebt twee dagen om van dit geologische natuurwonder te genieten, tussen bezinning en wandelen door! Op de terugweg onderbreek je de rit met een verblijf in de Kalahari halfwoestijn bij Camelthorn Kalahari Lodge (of vergelijkbaar). Een Engelssprekende chauffeur/gids kan op verzoek worden toegevoegd. Het minimum aantal personen voor deze optie is 2. De prijs is per persoon op basis van 2 personen in een tweepersoonskamer. Prijs voor 2 personen: € 695 per persoon Prijs voor 4 personen: € 575 per persoon Inclusief: - 4x4 verhuur voor 4 dagen - 3 nachten in een tweepersoonskamer met halfpension - 1 halve dag in de canyon met een Engelstalige gids (3u) Niet inbegrepen: - benzine - lunches - Toegangsprijzen voor het nationale park (ongeveer € 10 per persoon, per dag) - een extra nacht in Windhoek indien nodig

Dag 1 • Op weg naar de grootste canyon van Afrika!

Namibia Open Road
Fish River Canyon Namibia
Fish River Canyon

Deze dag is gewijd aan de reis naar de Fish River Canyon. Na het ontbijt haal je de 4x4 op. Het duurt ongeveer 8 uur om door de woestijn naar de Fish River Canyon te rijden. Je komt aan bij de accommodatie, Canyon Roadhouse (of vergelijkbaar) en geniet van een diner.

Inclusieve maaltijden: Dinner

Transport: Rental car (8:00h)

Dag 2 • Ontdek de canyon

4X4 Fish River Canyon
Canyon Roadhouse
Canyon-village-Trail

Deze ochtend geniet je van de unieke omgeving van het hotel. Geniet van een stevig ontbijt en ontspan bij het zwembad. Er zijn ook wandelpaden rond het hotel. In de namiddag neemt een gids je mee op een 4WD tour door de Canyon.

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Transport: Offroad vehicle (3:00h)

Dag 3 • Op naar de Kalahari

Kalahari North Namibia
Springbok Kalahari
Camelthorn Intu Africa Kalahari Lodge

Deze ochtend geniet je nog even van dit dromerige landschap, maar vertrek niet te laat want het is nog 4,5 uur rijden naar de Kalahari halfwoestijn waar je vannacht zult slapen. Als je wilt, kan je voor de volgende ochtend een woestijnwandeling met een gids boeken (vertrek om 7 uur, duur ongeveer 2-3 uur) die je meeneemt naar de oude bewoners van deze streek: het San-volk.

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Transport: Rental car (4:30h)

Dag 4 • Terug naar Windhoek

Namibia Open Road

Na een laatste ontbijt gaat de reis terug naar Windhoek. Je weet nu de weg naar de hoofdstad!

Inclusieve maaltijden: Breakfast

Transport: Rental car (4:00h)


2023 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Emke