Africaventura Logo Colour Flate

Neem contact op

Brandberg White Lady Lodge

Reisstijl

Een reisstijl die bij je past

Explorer

Mondesa Cultural Tour Swakopmund

Allround avontuurlijke, diverse reis.

Onze specialiteit en meest populaire manier van reizen! Ontdek een unieke mix van cultuur, natuur, een beetje avontuur en wat ontspanning. Alles gecombineerd tot een onvergetelijke ervaring.

Dit soort reizen zit boordevol actie. Het is zo ontworpen dat je van alle aspecten van de bestemming geniet, zonder dat een bepaald niveau van lichamelijke fitheid vereist is. Je verblijft in een mix van lodges, boutique hotels en rustieke accommodaties.

Geniet van de diversiteit van jouw bestemming met deze best verkochte vorm van reizen.

Onze reizigers zijn aangenaam verrast over hoeveel ze kunnen ontdekken: de ene dag proef je in een lodge in de woestijn, het lekkerste wildvlees direct van het vuur, en de volgende dag geniet je van een authentieke maaltijd in een township net buiten de stad. Je zult het contrast voelen tussen de combinatie van luxe en de lokale levensstijl in ontwikkelingslanden.

Als je houdt van afwisseling, lekker actief reizen en leren van culturen, dan zijn onze Explorer routes echt iets voor jou.

Comfort

Glenwood Vineyards Franschhoek

Relaxed reizen met een beetje extra luxe.

Op onze comfortreizen leer je het land en de mensen op een ontspannen en comfortabele manier kennen, met een vleugje luxe om de reis nog aangenamer te maken. Je vindt tijd om te ontspannen, en je slaapt in comfortabele en stijlvolle hotels.

Desalniettemin zijn deze reizen gevuld met diverse activiteiten waar je van kunt genieten met hooggekwalificeerde reisleiders. Zij zullen je dichter bij de cultuur brengen en alle hoogtepunten laten zien. Maaltijden en restaurants zijn wat luxueuzer, denk aan geweldige picknicks en gastronomische gerechten!

Individueel met huurauto

Self drive Namibia Spitzkoppe

Ontdek individueel en in je eigen tempo.

Met een self-drive tour georganiseerd door Africaventura, volg je een route die zorgvuldig is ontworpen door deskundigen, maar ben je uiteindelijk zelf verantwoordelijk om van bestemming naar bestemming te komen. De huurauto, accommodatie en sommige activiteiten worden georganiseerd door jouw reisspecialist, en je hebt het voordeel van extra tips en trucs, evenals een lokale contactpersoon in geval van nood of andere problemen.

Alle voordelen van zelfstandig reizen, zonder de rompslomp en organisatie ervan!

Voor vertrek, ontvangt je gedetailleerde informatie over de reis, inclusief routebeschrijvingen, afstanden, veiligheidstips en aanbevelingen voor activiteiten, bezienswaardigheden en ervaringen. Op deze manier haal je het meeste uit de reis door zelf geen tijd te hoeven besteden aan uitgebreid onderzoek, én je hebt een expert onder snelkiesnummer.

Instant inspiratie

International Travel Awards

International Travel Awards

Ventura TRAVEL is uitgeroepen tot Duitslands beste touroperator in 2018

TourCert Certification

TourCert - Duurzaamheidscertificaat

Gecertificeerd door TourCert als duurzame touroperator

feedbacks travelers

Klanttevredenheid

Gebaseerd op meer dan 25.000 reviews van merken van Ventura TRAVEL


2024 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Emke