Africaventura Logo Colour Flate
Tanzania Safari

Rondreis Tanzania & Zanzibar 15 dagen

Van de savanne naar de paradijselijke stranden van Zanzibar

Duur

15 dagen

Groepsgrootte

4-12 reizigers

Reisstijl

Explorer

Tanzania - Savanne, cultuur en stranden

Hoogtepunten van de reis

Safari in Tarangire en Serengeti

Ontdek de Ngorongoro Crater

Bezoek Stone Town en make een spice tour

Geniet van de tropische stranden van Zanzibar

De Africaventura Experience

Maak een bush walk bij Lake Manyara

Ontdek de Kuria-stam in Nyamburi

Ga op zeiltocht met kapitein Zapp

Leer koken van Mama Yaya

Ontdek de magie van Tanzania’s contrasterende landschappen tijdens een rondreis van twee weken. In een 4x4 met open dak neemt de gids je mee door de bossen van Lake Manyara, de savanne van de parken Tarangire en Serengeti en de ongelooflijke Ngorongoro krater. Daarna ontspan je op de paradijselijke stranden met turquoise water op Zanzibar - een perfecte combinatie! Reken op bijzondere ontmoetingen met wilde dieren, zoals leeuwen in de Serengeti of olifanten in Tarangire.

Maar, wij willen je meer bieden dan alleen een safari! We openen de deuren van plaatselijke bewoners: deel de keuken van Mama Yama en haar dochters, dompel je onder in de cultuur van de Kuria-stam, ontdek de rijke geschiedenis van Stone Town en vaar over het turquoise water op de "traditionele dhow" van kapitein Zappy. Ervaar de ware rijkdom van Tanzania, de gastvrijheid en vriendelijkheid van de bevolking. We weten zeker dat een stukje van je hart in dit land blijft!

CO2

We compenseren de volledige CO2-uitstoot van deze reis: 3,6

icon logo V Social Foundation

Elke reisboeking steunt lokale gemeenschappen via een donatie aan onze V Social Foundation.

Serengeti Tanzania
Nyamburi Tanzania
Jambiani Tanzania

Kaart

Reisbeschrijving

Kilimanjaro views

3 dagen

Kilimanjaro hike and views

Kom 2 dagen eerder aan om het gebied rondom het "dak van Afrika", de Kilimanjaro, te bezoeken. Geen zin om te klimmen? Verblijf in een eco-boerderij aan de voet van de beroemde berg en geniet van een dagje wandelen op het Shira plateau.

Van

EUR 590

Suitcase
Airport Suitcase
Plane at the airport 2

Vandaag begint je Afrikaanse avontuur! Deze nacht vlieg je naar Kilimanjaro International Airport. Goede reis!

Notities:

 • Vanwege de beperkte ruimte tijdens deze tour, vragen we onze reizigers om licht in te pakken en rugzakken/koffers met een maximaal gewicht van 18 kg te gebruiken in plaats van harde koffers.
 • Het aangegeven diner verwijst naar de maaltijd in het vliegtuig.
Airplane sky
Moivaro lodge
Lake Manyara Tanzanie

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Vervoer Offroad vehicle (1:00h)

De gids neemt je mee op een rondleiding door de weelderige tuinen van je lodge, heb je de apen al gespot?

Na je nachtvlucht kom je aan in Tanzania. Karibu sana! Na een warm welkom stap je voor het eerst in de 4x4 om naar je lodge te rijden. Hier heb je tijd om je te installeren en te ontspannen in de tuin, op het terras van je privébungalow of bij het zwembad. Tijdens het diner ontmoet je je medereizigers - het avontuur begint morgen!

Het aangegeven ontbijt verwijst naar de maaltijd in het vliegtuig.

Bush Walk Manyara
Lake Manyara Tanzanie
Lake Manyara Tanzanie

Safari bij Lake Manyara

Bush Walk bij Lake Manyara

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Lunch, Dinner

Vervoer Offroad vehicle (7:00h), By Foot (2:00h)

Stap uit de 4x4 voor een safari te voet!

Ben je klaar voor je eerste safari? Na een stevig ontbijt vertrekken we naar het eerste nationale park in Tanzania: Lake Manyara National Park. Hier beleef je een safari te voet! Een ranger laat je zien hoe je de sporen van de verschillende dieren kunt herkennen. Zul je ze kunnen onderscheiden? Zo’n twee uur loop je door de verschillende landschappen van het park en probeer je met je verrekijker de dieren te spotten.

Na een ontspannen lunch (mét uitzicht) verken je opnieuw het park, maar nu met de auto: antilopen, zebra's, olifanten, giraffen, buffels.. We hopen er veel tegen te komen! Het park is een uitstekende eerste kennismaking met de wilde dieren van Tanzania. Vogelliefhebbers zullen enthousiast zijn. De apen zijn erg speels en aarzelen niet om op de 4x4 te klimmen. Geniet ervan!

Vannacht slaap je dicht bij de natuur in een kamp met een ‘infinity pool’ en panoramisch uitzicht op het park.

Mto wa Mbu Tanzania
Mto wa Mbu Tanzania
Coffee plantation Karatu

Kookles bij Mama Yaya

Makonde Sculptuur

Bezoek aan een koffieplantage

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Lunch, Dinner

Vervoer Offroad vehicle (2:00h), By Foot (0:30h)

Met meer van 120 verschillende stammen is de cultuur van Tanzania is buitengewoon rijk. Vandaag ontmoet je verschillende plaatselijke bewoners die hun huis voor je openstellen, hun dagelijks leven met je delen en uitleggen hoe deze verschillende stammen samenleven! Je wordt ook actief betrokken, dus handen uit de mouwen.

We ontmoeten een van Mama Yaya’s dochters op de markt om boodschappen te doen. Daarna koken we gezellig met elkaar alle specialiteiten uit verschillende regio's van Tanzania. Hierna gaan we te voet op pad door de bananenplantages om meer te weten te komen over het houtsnijwerk en de cultuur van het Makonde volk. De lokale kunstenaars zullen hun vak én passie met je delen.

Tot slot, om weer op krachten te komen, ontmoeten we Philippo bij zijn familie-koffiebranderij. Koffie is overal in Tanzania, vandaag leer je hoe het hier gebrand en verwerkt wordt!

Serengeti Tanzania
Giraffe Safari Serengeti
Serengeti Tanzania

Safari in Serengeti

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Lunch, Dinner

Vervoer Offroad vehicle (8:00h)

Je gids vertelt je meer over de tradities van de Maasai.

Vanuit de stad Karatu ga je op weg naar de Serengeti. Onderweg zie je talrijke Maasai die vee hoeden op hun eeuwenoude land te midden van giraffen, olifanten of antilopen. Je zult verrast zijn door de diverse landschappen: van weelderige bossen, naar de open savanne tot vulkanische vlaktes.

Welkom in de Serengeti! Serengeti betekent "eindeloze vlaktes", waar roofdieren zoals leeuwen, cheeta's en luipaarden bijzonder goed te zien zijn. Er zijn zelfs zoveel leeuwen in het park, dat je bijna gegarandeerd bent de koning van de savanne te zien. Ook luipaarden en cheeta's worden regelmatig gespot. Als je heel veel geluk hebt, kun je zelfs een glimp opvangen van een jachttafereel. Je gids laat zien hoe je het gedrag van deze grote katten kunt interpreteren. Waarom worden de pasgeborenen welpjes vaak tussen de rotsen waargenomen? Gedurende welke periode zie je een leeuw en leeuwin alleen samen?

Je slaapt vannacht in een semi-permanente, charmante lodge midden in de bush. De tenten zijn van alle gemakken voorzien.

Serengeti Tanzania
Serengeti Tanzania
Nyamburi Tanzania

Ontmoet de Kurias met Paul

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Lunch, Dinner

Vervoer Offroad vehicle (5:00h), By Foot (2:00h)

Africaventura opent de deuren naar een authentiek dorp in Tanzania.

Heb je goed geslapen? Na het ontbijt midden op de savanne, gaan we weer verder door de Serengeti. Hoewel de grote katten de sterren van de Serengeti zijn, kun je ook andere dieren zien! Denk aan zoals jakhalzen, hyena's, struisvogels, verschillende antilopen, olifanten, nijlpaarden en krokodillen.

Na de lunch rijden we naar het noorden van Tanzania, waar Paul je opwacht in het dorp van zijn jeugd: Nyamburi. Dit dorp ligt op slechts een uur rijden van de ingang van het park. In tegenstelling tot sommige Maasai dorpen die speciaal voor toeristen zijn gebouwd, is dit dorp een authentieke ervaring van het lokale Tanzaniaanse leven. Helemaal van de gebaande paden af. Je loopt door de "bomas", de traditionele Tanzaniaanse huizen, om je accommodatie voor de komende twee nachten te bereiken. Paul en zijn familie ontvangen je met open armen en kijken ernaar uit om de tradities van de Kurias met je te delen!

Nyamburi Tanzania
Nyamburi Tanzania
Nyamburi Tanzania

Ontmoet de Kurias met Paul

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Lunch, Dinner

Vervoer By Foot (2:00h)

Geniet van een levendig bushdiner onder de sterren.

Word wakker in een andere wereld en ontbijt in de bush in Nyamburi. Vandaag deelt Paul de hele cultuur van de Kurias met je: huwelijksrituelen, het belang van vee, het functioneren van de gemeenschap, besluitvorming, enz.

Over de zandwegen lopen we naar het dopr. Je hebt geluk, want dinsdag is marktdag! Je bezoekt een school en kunt een moment doorbrengen met de kinderen van het dorp. Als je wilt, kun je meedoen met het werk in het dorp: haal water, help met het bewerken van de velden of ontspan gewoon lekker in deze oase van rust. We weten zeker dat je je hier thuis zult voelen!

Door in Nyamburi bij Paul te verblijven draag je bij aan zijn organisatie die helpt bij de ontwikkeling van de omliggende scholen: boeken kopen, gebouwen bouwen en preventie om het milieu en de natuur te beschermen.

Ngorongoro Tanzania
Serengeti Tanzania
Serengeti Tanzania

Safari in Serengeti

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Lunch, Dinner

Vervoer Offroad vehicle (8:00h)

Vandaag verlaat je Paul en zijn familie warme herinneringen om opnieuw op pad te gaan naar de wilde dieren van de Serengeti! Een nieuwe dag in het park wacht op je. Lukt het je om de dieren te spotten voordat de gids ze aanwijst? Je geniet van de dieren of taferelen uit het leven die je nog niet hebt kunnen fotograferen. Dat is de magie van een safari, elke dag is uniek!

Vandaag verblijf je in een exclusieve lodge midden in het Ngorongoro reservaat en geniet je van een nacht met alle comfort. De rangers begeleiden je naar de lodge, waar je geniet van een heerlijk diner.

Ngorongoro Tanzania
Ngorongoro Crater
Ngorongoro Cratère

Ngorongoro krater

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Lunch, Dinner

Vervoer Offroad vehicle (8:00h)

Vandaag sta je 's ochtends vroeg om te genieten van de omgeving van Ngorongoro krater. De krater is een overblijfsel van een vulkaan die al meer dan 3000 jaar inactief is. De uitgestrektheid en het vulkanische karakter van het landschap zijn even indrukwekkend als de overvloed aan wilde dieren die vast lijken te zitten in deze enorme krater. Je ziet talloze buffels, gnoes en zebra's. Hyena's, jakhalzen en wilde honden worden ook regelmatig gezien. De aanwezige roofdieren (leeuwen en luipaarden) worden minder vaak gezien, maar de vele kadavers getuigen dat ze wel degelijk aanwezig zijn. Je zult waarschijnlijk ook enkele olifanten tegenkomen die hier met pensioen zijn gegaan. Er zijn ongeveer 20 zwarte neushoorns, een van de laatste en weinige plaatsen in Tanzania waar deze bedreigde dieren te zien zijn.

Voordat we terugrijden naar Karatu, stoppen we bij een uitzonderlijk uitzichtpunt op 2.200m, dus neem je je verrekijker mee en probeer van daarboven wilde dieren te spotten! Hierna komt je aan bij een comfortabele lodge met een zwembad, waar je kunt uitrusten en terugdenken aan alle wilde dieren die je de afgelopen dagen hebt gezien.

Tarangire Tanzania
Tarangire Tanzania
Tarangire Tanzania

Safari in Tarangire National Park

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Lunch, Dinner

Vervoer Offroad vehicle (8:00h)

Geniet deze middag van een warme lunch met een geweldig uitzicht op het park!

We gaan op weg voor onze laatste safari dag in Tarangire National Park. Dankzij de grootte van dit park kun je veel dieren zien zonder al te ver te hoeven rijden. Dit park is uniek vanwege het moerassige karakter. Zelfs in het droge seizoen kun je gemakkelijk wilde dieren spotten rond de waterpoelen.

De sterren van Tarangire zijn deze keer de olifanten. Je kunt snel omringd worden door een enorme kudde! In dit park zijn er zelfs meer dan 5200 geteld. Wat de flora betreft, kun je talloze baobabs van allerlei afmetingen verwachten. Wat een bijzondere bomen!

De lunch zal vandaag een beetje anders zijn, want je geniet van een maaltijd in een lodge met prachtig uitzicht. Wees voorzichtig, je kunt een paar olifanten als bezoekers krijgen!

Stone Town Tanzania
Stone Town Tanzania
Stone Town Tanzania

City tour met gids

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Lunch

Vervoer Private Bus (0:30h), Local Flight (1:00h), By Foot (3:00h)

Vanaf het vliegveld van Arusha verlaat je het vasteland van Tanzania en vlieg je naar het eiland Zanzibar. Door je raam kun je het turquoise water en de witte zandstranden al zien. Voordat je naar het strand gaat, maken we een tussenstop in Stone Town.

In de middag word je door deze historische stad rondgeleid door een lokale gids, wat essentieel is om de unieke sfeer te begrijpen! Je leert meer over de invloeden, architectuur en de trieste geschiedenis van Stone Town.

Deze avond is het diner ter vrije besteding. Je kunt kiezen voor een bezoek aan de avondmarkt op de boulevard waar je lokale specialiteiten kunt proeven in een lokaal restaurant of kiezen genieten van een maaltijd bij een restaurant met uitzicht op zee.

Stone Town Tanzania
Stone Town Tanzania
Zanzibar

Spice Tour

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Lunch, Dinner

Vervoer Private Bus (2:00h), By Foot (2:00h)

Geniet van een lokale lunch in een dorp midden in de kruidenboerderij

Goedemorgen! Geniet van een kopje koffie met uitzicht op de stad en de oceaan. Daarna vervolgen we de reis richting Jambiani. Hier stoppen we bij een kruidenboerderij om meer te leren over de top 5 specerijen van het eiland, hoe ze worden verbouwd en hoe je ze moet bereiden: een leuke en interessante rondleiding.

Geniet van een uitgebreide traditionele maaltijd met je gids op de kruidenboerderij. De warme gastvrijheid van de Tanzanianen zal zeker indruk maken. Hierna bereiken we de bestemming voor de komende twee nachten. Voeten in het zand, een adembenemend uitzicht, en een heerlijk relaxte sfeer!

Zappy Jambiani
Blue Oyster Jambiani
Jambiani Tanzania

Dhow tour met kapitein Zappy

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Geniet van het laatste diner met je voeten in het zand

Jambiani is een klein vissersdorpje aan de zuidoostkust van Zanzibar, dat nog wat onaangetast is door het toerisme. Aan deze kust liggen prachtige stranden waar de plaatselijke bevolking in een ontspannen sfeer leeft met de toeristen. Het gebied is onderhevig aan getijden, dus zwemmen is niet op elk moment van de dag mogelijk. Dit draagt bij aan de charme, omdat het landschap voortdurend verandert, evenals de turquoise kleuren van de oceaan. Bij vloed maak je met kapitein Zappy een authentieke tocht op een "dhow", een traditionele zeilboot: je zwemt in het heldere water en bekijkt de vissen met masker en snorkel.

Bij eb kun je langs het strand wandelen en de plaatselijke bevolking ontmoeten, of je kunt fietsen huren bij je hotel (optioneel, $ 5) om de kustdorpen te verkennen, of genieten van een massage aan zee om 100% te ontspannen (optioneel, $ 20).

De lunch is ter vrije besteding. Je kunt kiezen voor een lunch bij een andere lodge en genieten van het zwembad, of voor een gegrild visje bij een plaatselijke rieten hut.

Blue Oyster
Plane Take-off

Inclusieve maaltijden: Breakfast, Dinner

Vervoer Private Bus (1:30h)

Je avontuur in Tanzania eindigt vandaag. Je neemt een nachtvlucht, wat je de gelegenheid geeft om het begin van je dag te gebruiken voor een laatste duik of om je boek uit te lezen.

Wil je nog vier dagen ontspannen aan het water? Aarzel niet om onze optionele module in Matemwe te boeken om een ander deel van het eiland te ontdekken.

Het aangegeven diner verwijst naar de maaltijd in het vliegtuig.

airport

Inclusieve maaltijden: Breakfast

Vandaag kom je thuis aan. Met een camera vol foto's en een hart vol nieuwe ervaringen vlieg je terug naar huis. Dankjewel voor het reizen met Africaventura, we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Het aangegeven ontbijt verwijst naar de maaltijd in het vliegtuig.

Matemwe Tanzania

4 dagen

5,0

(2)

4 dagen op het strand in Matemwe

Geniet van 3 extra nachten op Matemwe beach in een hotel met halfpension. Tijdens deze 4 dagen ben je vrij om te genieten van het zwembad, wandelingen en zwemmen op het strand. Kom in het ritme van Zanzibar, hakuna matata (geen zorgen)! Matemwe is een lang wit zandstrand waar hotels en lokale restaurants elkaar afwisselen. De ligging is strategisch, want het ligt pal voor Mnemba Island, bekend om het duiken en snorkelen. Ga op een tropische vistocht (optioneel) of relax in het hotel, de keuze is aan jou Aarzel niet om ons aanbevelingen te vragen voor maaltijden, vooral als je vers gevangen vis of kreeft wilt proberen, lokaal gekookt, met je voeten in het zand.

Van

EUR 390

Data en prijzen

Start

Einde

Info

Vluchten

Beschikbaarheid

Prijs

12

jun.

2024

26

jun.

2024

Beschikbaar

Vanaf

EUR 4.790

De gids voor deze tour

Africaventura logo symbol

De gids voor deze tour zal binnenkort worden bevestigd. Onze gidsen zijn specialisten in zuidelijk Afrika en spreken Engels en Afrikaans. Elk van onze gidsen is uniek en geeft een persoonlijk tintje aan de reis.

Vluchten

Verwachte luchtvaartmaatschappij

Qatar Airways

De CO2-uitstoot van uw reis (vlucht, transport, hotel) wordt voor 100% gecompenseerd door het Gold Standard klimaatbeschermingsproject van Viventura voor u.

De aangegeven vluchttijden en luchtvaartmaatschappijen zijn naar verwachting, deze kunnen veranderen op basis van beschikbaarheid en prijs.

12

jun.

2024

26

jun.

2024

Beschikbaar

Vanaf

EUR 4.790

Gewenste datum niet beschikbaar? Neem contact op

Info

Eenpersoonskamer toeslag

Bij de online boeking kan je kiezen voor de optie "kamer delen (indien mogelijk)". Als geen enkele andere deelnemer van hetzelfde gender voor deze optie kiest, wordt je ondergebracht in een eenpersoonskamer. De kosten van de eenpersoonskamer bedragen EUR 425. Africaventura betaalt 50% van de toeslag, de rest is voor eigen rekening. Wij brengen je ongeveer maand voor het begin van de tour op de hoogte.

Inbegrepen

Langeafstandsvlucht van/naar Amsterdam in economy class (incl. taxes & fees) * Andere vertrekluchthavens in België of andere landen op aanvraag.

Luchthavengelden/-belastingen en luchtverkeersheffingen

Alle CO2-uitstoot van de reis (vlucht, transport, hotel, enz.) wordt 100% voor u gecompenseerd door een Gold Standard klimaatbeschermingsproject van viventura.

4x4 safarivoertuig met zonnedak voor de duur van de reis (behalve op Zanzibar)

Privébusjes op Zanzibar

Standaard accommodatie zoals beschreven in het reisschema of vergelijkbaar, op basis van een tweepersoonskamer (3 nachten in hotel, 4 nachten in lodge, 2 nachten in Safari Tent, 2 nachten in het vliegtuig, 1 nacht in een Tented Camp en 2 nachten bij de lokale bevolking).

Activiteiten zoals vermeld in het programma

Toegang tot alle in het programma beschreven parken

Volpension op het vasteland (met een warme picknicklunch) en halfpension in Zanzibar. Slechts 1 diner en 2 lunches zijn op eigen gelegenheid tijdens je verblijf.

Mineraalwater (behalve op Zanzibar)

Engelssprekende gids

Reserveringskosten

Niet inbegrepen

Reisverzekering

Niet in het programma vermelde maaltijden (2x lunch, 1x diner)

Drankjes bij de lunch en het diner

Je visum ($50)

Fooien

FAQ's

Wij adviseren je altijd een reisannuleringsverzekering af te sluiten, omdat het altijd kan gebeuren dat je kort voor de vertrekdatum door een onvoorziene ziekte, ongeval of andere redenen niet aan de reis kan deelnemen. Het afsluiten van een repatriëringsverzekering wordt sterk aanbevolen.

Wanneer je bij Africaventura-reis met een VISA-creditcard betaalt, ben je meestal gedekt, maar controleer dit bij de bank.

Indien je geen verzekering wenst af te sluiten, kan Africaventura niet aansprakelijk worden gesteld.

Africaventura zorgt ervoor dat onze bedrijfsactiviteiten voldoen aan goede milieu- en sociale normen. Wij zijn ons er ook van bewust dat het toerisme, als een van de grootste dienstenindustrieën ter wereld, een aanzienlijke bijdrage levert aan de klimaatverandering en wij willen onze verantwoordelijkheid voor het milieu nemen.

Daarom hebben we besloten om 100% van de gehele reis (inclusief internationale en binnenlandse vluchten, hotelovernachtingen, autoreizen, & excursies, etc.) te compenseren via een Gold Standard Project, zonder extra kosten voor de Africaventura-reizigers!

Wij raden onze reizen niet aan voor mensen met beperkte mobiliteit. In de lodges bijvoorbeeld liggen de kamers vaak op 500m van het hoofdgebouw. Wij raden een goede lichamelijke conditie aan, maar er zijn geen activiteiten die een hoge fysieke conditie vereisen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het is altijd mogelijk om de reis te annuleren. In dit geval kan je van ons een redelijke vergoeding verwachten, die als volgt kan worden vastgesteld (als percentage van de reissom), rekening houdend met het tijdstip van terugtrekking, de verwachte besparing van kosten en de verwachte werving door een alternatief gebruik van de reisdiensten:

Voor boekingen in het CLASSIC-tarief:

 • tot 65 dagen voor vertrek 20%
 • van de 64e tot de 30e dag voor vertrek 25%
 • van de 29e tot de 15e dag voor vertrek 45%
 • van de 14e tot de 7e dag voor vertrek 60%
 • vanaf de 6e dag voor vertrek 80%
 • op de dag van vertrek en in geval van niet opdagen 90%

Voor boekingen in het FLEXI-tarief

 • tot 65 dagen voor vertrek 0%
 • van de 64e tot de 30e dag voor vertrek 20%
 • na 29 dagen voor vertrek zijn de annuleringskosten gelijk aan die van het CLASSIC-tarief

Volg deze link voor meer informatie over onze algemene voorwaarden.

Onze groepsreizen zijn ontwikkeld voor volwassenen, maar we laten tieners vanaf 14 jaar toe op onze groepsreizen. Dit komt omdat het tempo en de inbegrepen activiteiten zoals safari en wandeling niet geschikt zijn voor jonge kinderen.

Als je met jongere kinderen wilt reizen, bieden we individuele self-driving reizen aan die met kinderen van elke leeftijd gedaan kunnen worden.

Sociale betrokkenheid is voor ons bij Ventura TRAVEL al sinds onze oprichting erg belangrijk. Daarom heeft Ventura TRAVEL in 2002 de vzw VSocial opgericht. De vereniging steunt community toerismeprojecten in tal van landen in Latijns-Amerika.

VSocial ondersteunt de projecten niet alleen financieel, maar ook door kennisoverdracht. In dit overzicht kan je zien hoe de donaties worden gebruikt.

VSocial wordt voornamelijk gefinancierd door donaties, projectsponsoring en speciale giften van de deelnemers aan de reizen. Daarom maken we van elke deelnemer aan de reis 5-15 euro over als donatie aan VSocial. Dit is niet veel, maar zelfs met kleine bijdragen kan VSocial veel bereiken. Wanneer je dit niet wenst te doen, geef dan een korte opmerking in het opmerkingenveld van de boeking. De 5-15 EUR zijn al inbegrepen in alle reisprijzen, dus donaties zijn geen extra kosten.

Meer informatie over de projecten en het gebruik van de donaties vind je op de website van VSocial.

Tanzania - Savanne, cultuur en stranden
Explorer

Vanaf

EUR 4.7902023 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Emke