Africaventura Logo Colour Flate

Neem contact op

Road trip Self Drive Southern Africa

Individuele reizen

in zuidelijk Afrka

Wat je kunt verwachten van een individuele self-drive tour met Africaventura

Self drive trips Southern Africa

Al de voordelen van zelfstandig reizen, zonder het gedoe en de organisatie ervan!

Met een individuele self-drive tour georganiseerd door Africaventura volg je een route die zorgvuldig door deskundigen is uitgestippeld, maar je bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk om van bestemming naar bestemming te komen. Je huurauto, accommodatie en sommige activiteiten worden georganiseerd door je reisspecialist en je hebt het voordeel van extra tips & tricks en een lokaal contactpersoon in geval van nood of andere problemen.

Voor vertrek ontvang je gedetailleerde informatie over je reis, inclusief routebeschrijving, afstanden, veiligheidstips en aanbevelingen voor activiteiten, bezienswaardigheden en ervaringen. Zo kun je het meeste uit je reis halen doordat je geen tijd hoeft te besteden aan uitgebreid onderzoek doen.

Wat we verwachten dat goed gaat bevallen

Gemakkelijke organisatie vóór vertrek - Je hoeft geen tijd te besteden aan uitgebreid onderzoek en je vermijdt dure internationale betalingen. Laat dat maar aan ons over! Je kunt je volledig verheugen op je reis en genieten van de voorpret.

Reizen in je eigen tempo - Reizen met eigen vervoer betekent dat je meer vrijheid en flexibiliteit hebt om te beslissen in welk tempo je reist. Natuurlijk zullen we je altijd adviseren over reistijden, maar als je een uurtje extra wilt slapen, dan is dat helemaal aan jou!

Budgetvriendelijk - Self-drive tours zijn goedkoper in vergelijking tot groepsreizen, omdat er geen gids of grote bus nodig is. Het is heel goed mogelijk om een geweldige reis te hebben zonder een groot budget!

Lokale ondersteuning - Het hebben van een vertrouwde lokale partner is een belangrijk voordeel. Wanneer je tijdens je reis advies of hulp nodig hebt, kun je je wenden tot een plaatselijke deskundige. Als je een aanbeveling voor een restaurant nodig hebt of een verkeerde afslag hebt genomen, zijn we er voor je!

Klinkt goed, nietwaar? En nu?

Self drive trips Southern Africa

Zodra je op je bestemming aankomt, adviseren we je een lokale simkaart op te halen, zodat je gemakkelijk over de weg kunt navigeren en contact kunt opnemen als dat nodig is. Hierna haal je de huurauto op bij het vliegveld en ben je klaar om te gaan! Volg de gegeven route in je eigen tempo en de rest is aan jou. Veel plezier!

Wil je meer weten?

Self drive Namibia Spitzkoppe
Road trip Self Drive Southern Africa
Self drive Namibia

2024 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Emke