Africaventura Logo Colour Flate

Neem contact op

Robberg Nature Reserve

Verschil tussen groeps- en individuele reizen

Bij Africaventura kun je kiezen uit verschillende groepsreizen en privéreizen. Maar wat is precies het verschil?

Groepsreizen

Robberg Nature Reserve

Onze groepsreizen bestaan uit kleine groepen van maximaal 12 reizigers. De groep kan bijvoorbeeld bestaan uit een paar stelletjes, een paar singles en zelfs kleinere groepjes van 3 of 4 vrienden. Dit is voor elke reis en vertrek anders!

Gedurende de hele reis is er een reisleider die verantwoordelijk is voor het dagelijkse programma, je van interessante informatie voorziet en de privébus waarin je reist, bestuurt.

In het algemeen zit het programma vol met veel activiteiten die we als groep zullen doen en zal er weinig vrije tijd zijn.

Een fulltime reisleider en veel activiteiten betekenen dat de prijs van een groepsreis over het algemeen hoger is. Maar in ruil daarvoor heb je zeer beperkte kosten ter plaatse tijdens de reis!

Individuele reizen

Road trip Self Drive Southern Africa

Wanneer je een individuele reis boekt, reis je alleen met je eigen reisgezelschap. Je kunt bijvoorbeeld reizen met je partner, je familie of een kleine groep vrienden.

Bij een individuele reis is er geen fulltime reisleider, maar heb je het voordeel van lokale ondersteuning en expertise om te helpen in noodgevallen of tips & tricks.

Je hebt veel vrije tijd en bent flexibel, want alleen het basisprogramma ligt vast. Wij zorgen voor je huurauto, de accommodatie, de route en zullen enkele activiteiten en maaltijden opnemen. Bovendien heb je veel mogelijkheden om te doen wat je wilt of spontaan te beslissen wat je wilt zien of doen.

Over het algemeen is de prijs voor een individuele reis lager, omdat er minder activiteiten en maaltijden zijn inbegrepen en er geen fulltime reisleider is. Je moet er echter rekening mee houden dat je ter plaatse meer kosten zult maken, voornamelijk voor benzine en maaltijden.


2024 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Emke