Africaventura Logo Colour Flate
Flight of Angels Victoria Falls

Flight of the Angels

een helikoptervlucht over de Victoria Falls

Prijs: EUR 175

Er is geen betere manier om de omvang, pracht en schoonheid van de Victoria Watervallen te zien dan vanuit de lucht! Geniet van de watervallen, de rivier en het nationale park vanuit een andere en unieke hoek tijdens een 'Flight of the Angels' helikoptervlucht. De helikopters hebben speciaal ontwikkelde bubbelramen voor het best mogelijke uitzicht, en wij zorgen ervoor dat je niet in een middenstoel terechtkomt, zodat je gegarandeerd van een ononderbroken uitzicht kan genieten. Het helipad ligt op slechts vijf minuten van de stad, zodat je vrijwel onmiddellijk na het opstijgen boven de Falls bent. Opmerking: de helikoptervlucht duurt ongeveer 15 minuten.

• Flight of the Angels Helicopter Experience

Flight of Angels Victoria Falls
Victoria Falls Zimbabwe
Victoria Falls Zimbabwe

Er is geen betere manier om de omvang, pracht en schoonheid van de Victoria Watervallen te zien dan vanuit de lucht! Geniet van de watervallen, de rivier en het nationale park vanuit een andere en unieke hoek tijdens een 'Flight of the Angels' helikoptervlucht.

De helikopters hebben speciaal ontwikkelde bubbelramen voor het best mogelijke uitzicht, en wij zorgen ervoor dat je niet in een middenstoel terechtkomt, zodat je gegarandeerd van een ononderbroken uitzicht kan genieten. Het helipad ligt op slechts vijf minuten van de stad, zodat je vrijwel onmiddellijk na het opstijgen boven de Falls bent.

Transport: Local Flight (0:00h)


2023 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Emke