Africaventura Logo Colour Flate

Neem contact op

Kenya

Nieuwe bestemmingen

Kenia, Oeganda, Madagaskar, etc

Nieuwe bestemmingen 2023-2025

Elk jaar voegen wij nieuwe bestemmingen toe aan ons portfolio. Hieronder vind je een overzicht van de geplande nieuwe bestemmingen. Vul het formulier onderaan de pagina in wanneer je een vooraankondiging van een van deze bestemmingen wenst te ontvangen. Als je de bestemming van je dromen nog niet hebt gevonden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Aangezien wij elke reis van nul ontwikkelen, kost dat tijd en middelen, die wij gewoonlijk ongeveer een jaar van tevoren plannen. In begin 2023 kan je bijvoorbeeld nieuwe reizen naar Tanzania op onze website verwachten, terwijl we tegen eind 2023 van plan zijn reizen naar Kenia toe te voegen.

Alles wat je tijdens een reis met Africaventura zult ervaren is zorgvuldig geselecteerd en getest door ons team. Dit laat weinig ruimte voor onaangename verrassingen of niet-authentieke ervaringen tijdens de reis.

Kenia

Kenya

Kenia biedt een ongelooflijk gevarieerde ervaring. Van het bruisende stadsleven tot indrukwekkende landschappen, en natuurlijk de Keniaanse tropische kustlijn. Je vindt er woestijnen, bergketens, open bush en ongerepte kustlijnen, allemaal in één land. Ga van de bush naar het strand, de perfecte combinatie voor avonturiers die ook houden van wat ontspanning tijdens een reis.

Oeganda

Gorilles Ouganda

Met 10 nationale parken en 12 natuurreservaten is Oeganda een paradijs voor natuurliefhebbers. Minder toeristisch dan zijn buurlanden, biedt Oeganda een vertrouwelijke ervaring. Dit land is vooral bekend door met name de berggorilla's. Het is ook de streek van de immense Afrikaanse meren (Victoria, Edward, George) en indrukwekkende dichte bossen.

Madagaskar

Madagascar  Baobab

Midden in de Indische Oceaan ligt het eiland Madagaskar, een indrukwekkende diversiteit aan natuur en cultuur. Wat je kan verwachten: wandelen in adembenemende berglandschappen, op zoek gaan naar lemuren, ontspannen op paradijselijke stranden, wandelen in het Baobab-woud, verkennen van stenen bossen vol ravijnen en watervallen, proeven van de plaatselijke keuken en meer…

Wil je meer weten over de vertrekdata van deze bestemmingen of wil je een andere reiswens met ons delen, vul dan onderstaand formulier in.


2024 Africaventura , een merk van Ventura TRAVEL GmbH

Alle rechten voorbehouden

Emke

Jouw contactpersoon

Emke

Emke